Brendovi, jeste li znali da je Brendfulness spona između vas, vaših proizvoda i klijenata? Spona koja će vašom pričom o nastanku, trnovitom putu i uspjehu, nadahnuti druge i predstaviti vas medijskoj javnosti?

Foto: Unsplash

 

Posvećeni smo promicanju organizacijske kulture, sa srcem koje počiva na stvaranju i istraživanju svrhe, koju može i trebao bi osjećati svaki zaposlenik kao dio jedne organizacijske cjeline. Brendfulness priča o kulturi vođenja, educira o organizacijskoj kulturi i širi pozitivne priče o nastajanju, uspjehu, prilagodbama i svim ostalim varijacijama poslovanja.

Brendovi, sada želimo pisati o VAMA. Želimo proširiti vijest o vašem kul brendu, o toj drugačijoj priči nastanka, zanimljivim načinima poslovanja, zadovoljnim zaposlenicima. Pokazat ćemo svu kreativnost i umijeće koje krijete u svojim redovima. Želimo utjecati na vaš visibility, na razvoj medijske eksponiranosti i pokrenuti promjene.

Namjera je utjecati na jačanje suradnji i povezivanju proizvoda i brendova s medijskom zajednicom. Zato, udružite se s nama i proširite vijest. Sudjelujte u promociji vaših proizvoda ili usluga koji nisu dobili medijsku pažnju koju zaslužuju. Pohvalite se neobičnim projektima, promovirajte svoj brend koji je krenuo iz kutka vašeg dnevnog boravka. Brendovi, javite nam koja emocija pokreće vaše poslovanje. Dopustite da budemo kreatori uvida u podatak koliko vaš brend percipiraju upravo oni koji vaše proizvode koriste ili kojima su namijenjeni. Inspirativne priče su nam najdraže pa pregrizite tu omču sramežljivosti i izađite na scenu web pozornice.

Pišemo isključivo kreativne, ugodne i poticajne priče i intervjue koji će nadahnuti i osvijestiti pozitivnu stranu poslovnog svijeta. Rezultat je inspiracija u autentičnoj priči poduzetništva, koje stvara globalno relevantne brendove, proizvode i projekte koji nas povezuju, osvješćuju i pozitivno iznenađuju.

Promjena je jedina stalna konstanta, zato se prepustite i ovoj promjeni, zakoračite van zone komfora i ugrabite svoj komadić medijske pozornosti.

Javite nam se na e-mail adresu naše urednice: josipa@dhar-media.hr i pustite avanturu da učini svoje.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.