iSTYLE njeguje organizacijsku kulturu temeljenu na suradnji, poštovanju i inovacijama

iSTYLE njeguje organizacijsku kulturu temeljenu na suradnji, poštovanju i inovacijama

Poticanje inovacija i kreativnosti unutar iSTYLE tima obuhvaća stvaranje poticajnog radnog okruženja, poticanje suradnje, i priznavanje i nagrađivanje kreativnih doprinosa. U industriji gdje tehnološki brendovi stalno evoluiraju, važno je poticati tim na kontinuirano učenje i prilagodbu.

RAZGOVARALA: Vedrana Prevendar
FOTO: Ivona Rauch

 

Marketinška agencija Dhar media nedavno je potpisala ugovor o suradnji s vodećim trgovcem tehnoloških proizvoda iSTYLE – Apple Premium Partner u Hrvatskoj. Tim potpisom su svi poslovi dizajna za iSTYLE pripali u ruke agencijskog kreativnog tima dizajnera. Da ova mala agencija njeguje dugoročne suradnje sa svojim klijentima odavno je poznato. A zahvaljujući Marketing Menadžerici za iSTYLE Hrvatska i Slovenija Ivoni Rauch, tvrtka iSTYLE na dobrom je putu da postane Dhar medijin dugogodišnji klijent.

S Ivonom smo razgovarali o značaju organizacijske kulture, oblikovanju i implementaciji marketinških kampanja, novim trendovima u digitali te o liderstvu i motivaciji iSTYLE tima.

Kako ocjenjujete značaj organizacijske kulture u poslovnim uspjesima? Obzirom na vaše iskustvo u različitim radnim okolinama.

Organizacijska kultura ima ključnu ulogu u poslovnim uspjesima jer oblikuje način rada, suradnje i inovacija unutar tvrtke. U mojem iskustvu, vidjela sam da snažna organizacijska kultura može poticati motivaciju zaposlenika, poboljšati timsku sinergiju i doprinijeti dugoročnom uspjehu.

Kako biste opisali svoju ulogu u oblikovanju i implementaciji marketinških kampanja u iSTYLEu, posebno s obzirom na dinamično tržište tehnologije? 

Kao Marketinški Menadžer u iSTYLEu, moja uloga u oblikovanju i implementaciji marketinških kampanja usmjerena je na prilagodbu strategija dinamičnom tržištu tehnologije. To uključuje praćenje trendova, analizu potreba ciljane publike i prilagodbu kampanja kako bi se postigao maksimalan učinak.

Koje specifične izazove ste doživjeli u vođenju marketinških aktivnosti za brendove u različitim industrijama u kojima ste radili? Kako ste se nosili s njima?

U radu s različitim industrijama, suočila sam se s izazovima prilagodbe marketinških strategija specifičnostima svake branše. To uključuje razumijevanje različitih ciljnih skupina, prilagodbu komunikacijskih kanala i brzu reakciju na promjene u industriji.

Možete li podijeliti neke ključne trenutke ili projekte tijekom vaše karijere koji su imali značajan utjecaj na vaš profesionalni razvoj?

Ključni trenuci u mojoj karijeri uključuju vođenje uspješnih kampanja, lansiranje inovativnih proizvoda te razvoj tima. Ti su trenuci utjecali na moj profesionalni razvoj kroz stjecanje iskustva, prilagođavanje izazovima i razvoj liderstva.

Kako gledate na trendove u digitalnom marketingu danas? Kako ih integrirate u strategije iSTYLEa?

Trendovi u digitalnom marketingu danas često uključuju društvene mreže, influencere, personalizaciju i analitiku. U iSTYLEu integriramo ove trendove u naše strategije kako bismo ostali relevantni i učinkoviti na tržištu tehnologije.

Kako potičete inovacije i kreativnost unutar tima, pogotovo u industriji gdje tehnološki brendovi stalno evoluiraju?

Poticanje inovacija i kreativnosti unutar tima obuhvaća stvaranje poticajnog radnog okruženja, poticanje suradnje, i priznavanje i nagrađivanje kreativnih doprinosa. U industriji gdje tehnološki brendovi stalno evoluiraju, važno je poticati tim na kontinuirano učenje i prilagodbu.

Kako biste opisali svoj osobni pristup liderstvu i motivaciji tima u kontekstu razvoja organizacijske kulture u iSTYLEu?

Moj osobni pristup liderstvu uključuje motivaciju kroz postavljanje jasnih ciljeva, podršku razvoju vještina i poticanje otvorene komunikacije unutar tima. Razvoj organizacijske kulture u iSTYLEu temelji se na suradnji, poštovanju i inovacijama.

Kako biste opisali svoj karijerni put suradnje s marketinškom agencijom Dhar media? Otkad ste počeli suradnju, pa do trenutne pozicije Marketing Menadžerice za iSTYLE Hrvatska i Slovenija.

U suradnji s marketinškom agencijom Dhar Media, imala sam priliku sudjelovati u različitim projektima koji su pridonijeli zajedničkom profesionalnom rastu i razvoju. Od početne suradnje do trenutne pozicije, zajedno smo stekli iskustvo i znanje koje primjenjujemo u vođenju marketinških aktivnosti i egzekuciji svake kampanje.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.