Impressum

BRENDfulness - rebrendirana Brend kultura

Ostani brend

Što je BRENDfulness?

 

Dhar media, izdavač Brend kulture koja je postala BRENDfulness, posvećena je promicanju organizacijske kulture svih svojih 10 godina poslovanja. Naša kultura počiva na dharmi u čijem je srcu svrha – svrha koju osjeća svaki zaposlenik kao dio organizacijske cjeline. Kada su svrha djelatnika i svrha organizacije poravnate, pričamo o kulturi vođenja.

Kako bismo još jače i glasnije pričali i educirali o organizacijskoj kulturi koja prije svega počinje u nama samima – u našim zaposlenicima i našem kolektivu, odlučili smo rebrandirati Brend kulturu koja je pod tim imenom izlazila pet godina u Brendfulness, portal za organizaciijsku kulturu i vođenje.

Generacija “Z” koja je odrastala u online svijetu, izložena instant rješenjima da bi se osjećala smislenom, potražit će neke nove vrijednosti tražeći sebe. Napustit će stare paradigme i zagristi u jasnoću promjene – htjeli mi to prihvatiti ili ne. Zato je vrijeme da se prilagodimo, da zaoremo dublje u te naše poslovne priče – ispod vizije uspjeha krije se puno rada na sebi, u timu, na misiji i prema nekim novim “starim i pravim“ vrijednostima. Tko je hrabar, krenut će tim putem i mijenjati svijet. Tko nije, ostat će osrednji igrač tržišta rada.
Stoga Vas pozdravljam u misiji promocije organizacijske kulture utemeljene na “dharmi”.

Lea Brezar, SUVLASNICA Dhar mediE, Praktičarka pozitivne psihologije i mindfulnessa

Trebamo vaše priče, stoga sve svoje medijske objave šaljite na uredništvo:

Josipa Celinić
Urednica BRENDfulness portala
josipa@dhar-media.hr

Vedrana Prevendar
Zamjenica urednice
vedrana@dhar-media.hr

ISSN 2718-5346  

Izdavač: DHAR MEDIA d.o.o.

DHAR MEDIA d.o.o.
Sopot 2,10090 Zagreb – Podsused
OIB: 85221801627
E-mail. info@dhar-media.hr

Tel. +385 1 4817 328
Fax. +385 1 4873 642