CARWIZ: sigurnost klijenata na prvom mjestu

Carwiz dezinfekcija vozila

Carwiz je još jednom dokazao da je s pravom Superbrands partner, jer nudi najsigurniju opciju prijevoza svojim korisnicima.

Foto: CARWIZ rent a car

Danas više nego ikad prije brinemo o sigurnosti, ali unatoč tome ne trebamo se odricati naših svakodnevnih aktivnosti i putovanja. Dok „novo normalno“ podrazumijeva nošenje maski u javnim zatvorenim prostorima, korištenje javnog prijevoza svakodnevno i nije baš najsigurnija i najugodnija opcija.

Baš zbog toga, CARWIZ rent a car odlučio je prilagoditi poslovne procese, unaprijediti uslugu dodatne dezinfekcije vozila s Carwiz clean & disinfected opcijom, dok su za jesen najavili još povoljnije cijene dnevnih, dugoročnih i one-way najmova vozila već od 115 kuna / dan.

Ovaj brend za najam vozila s prisustvom na četiri kontinenta, s više od 60 poslovnica diljem svijeta uključujući i poslovnice u svim značajnijim središtima Hrvatske, te flotom koja u ljetnim mjesecima broji gotovo 4.000 vozila, nosi titulu Superbrands Partner za 2019/2020 godinu, a prema svemu sudeći, možemo reći i s pravom.

Svjesni smo situacije  i prilikom donošenja poslovnih odluka uvijek polazimo od naših klijenata i toga što bismo mi voljeli na njihovom mjestu, a u ovim trenucima to je zasigurno siguran prijevoz do posla, škole i potreba za pouzdanim suputnikom u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Nažalost, za vrijeme korona krize javni prijevoz nam ne garantira sigurnost u potpunosti zbog čega s dolaskom jeseni uvodimo nove modele i posebno oblikovane ponude,  smanjili smo cijenu najma, a svako vozilo i dodatno dezinficiramo.“, objasnio je ovu poslovnu odluku Borko Ribić, direktor prodaje CARWIZ rent a cara.

U Carwizu su pozvali sve da budu i dalje u pokretu i poručuju da se ne odričemo svojih planova, već da biramo sigurnost putovanja i najam vozila po povoljnim cijenama:

Naš je cilj pružati potporu našim klijentima, potaknuti ih da se ne odriču svoje svakodnevice, svojih navika i želja. Mi poručujemo ljudima da putuju, neka maksimalno iskoriste svoje godišnje i vikend odmore, neka ih ništa ne sputava u poslovnim i privatnim obavezama ali neka pritom sigurnost odabira prijevoza i destinacije bude apsolutni prioritet.“, dodaje Ribić.

Tako u Carwizu možete birati između više modela najmova vozila – dnevnih najmova čije se cijene kreću već od 115 kuna na dan. CARWIZ rent a car vam nudi i optimiziranje troškova poslovanja ako odaberete dugoročni najam, najam u minimalnom trajanju od mjesec dana ili one-way prijevoz po još povoljnijim cijenama.

Uz Carwiz pogodnosti, te clean & desinfected pripremljena vozila sada se ne trebamo odricati svojih planova i putovanja već u ljetu koje traje i obavezama koje nas čekaju na jesen možemo maksimalno uživati uz minimalne troškove i potpunu sigurnost.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.