Grad Svetog Nikole seli u Klaićevu bolnicu

Grad Svetog Nikole u Klaićevoj bolnici

Svakog adventa Zagreb pali blagdansku čaroliju i postaje omiljeno mjesto za dobre osjećaje, bliskost i sreću koju posebno volimo vidjeti na licima naših najmlađih. Cijela priča tradicionalno počinje blagdanom Svetog Nikole.

Grad Svetog Nikole posebno je mjesto koje uveseljava klince već petu godinu. No, zbog pandemije koja je zahvatila cijeli svijet pa tako i našu zemlju, ove godine neće moći ugostiti obitelji na način na koji su naviknuli. Organizator, portal WISH MAMA.HR i pokrovitelj Muzej grada Zagreba, stoga su odlučili ovu posebnu priču preseliti u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj.

4. prosinca u Klaićevoj bolnici vladat će Sveti Nikola, od 12 do 14 sati, ispunjen druženjem i darivanjem za osoblje bolnice i djecu ali i sve koji duboko u sebi vjeruju u dobrotu i ljubav koju sobom nosi Sveti Nikola.

Sveti Nikola tako će priredit će prigodan program i darivanje poklon paketa kojem nitko neće moći odoljeti. “Zajednička želja nam je darovati i zabaviti djecu koja za vrijeme blagdana ne mogu biti u svojim domovima zbog bolesti te im je potrebna liječnička skrb. U planu je i izložba dječjih radova djece Hrvatske s dobrim željama mališanima u Bolnici.” poručili su organizatori.

Tvrtke koje žele mogu se uključiti u akciju u funkciji sponzora, a za sve informacije obratite se na kontakt organizatora.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads