Zrinka Jezdić na konferenciji “OK je promjena”

Zrinka Jezdić na konferenciji "OK je promjena"

U sklopu konferencije “OK je promjena”, Zrinka Jezdić održat će predavanje pod nazivom “Važnost mentalne higijene“

Zrinka Jezdić, dipl.med.techn., clin.aromath., diplomirala je na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb. Specijalizirala je psihijatrijske tehnike za provođenje unapređenja mentalnog zdravlja kod pojedinca i u zajednici. Aromaterapiju je diplomirala na Shirley Price International College of Aromatherapy. Zatim je završila poslijediplomski studij izkliničke aromaterapije na Penny Price Academy of Aromatherapy, te je punopravan član IFPA-e (MIF-PA).

Pohađala je edukaciju iz Gestalt psihoterapije, te obiteljskih i sistemskih konstelacija. Osnivačica je prve hrvatske škole za aromaterapiju „AromaVita učilište za aromaterapiju“ (2000. – 2013.). Također je osnivačica i „AromaVita instituta za aromaterapiju“ (2011. – ) koji se bavi istraživanjima tehnika primjene esencijalnih ulja i razvojem aromaterapije.

U suradnji s Gradom Zagrebom i ustanovama za starije osobe Grada Zagreba, 2016./2017. provela je tri znanstvena istraživanja. Utjecaj aromaterapije na nesanicu, Utjecaj aromaterapije na bol i Utjecaj aromaterapije na tjeskobu. Prvo je objavljeno u međunarodnim znanstvenim medijima, a druga dva u ovom trenutku čekaju na objavljivanje. Radi kao klinički i integrativni aromaterapeut, savjetnik, mentor i predavač.

Voditelj je istraživanja i razvoja u AIA. Dvadeset godina se bavi individualnim terapijama, a preko deset godina terapeutsko- razvojnim radom s grupama. Autorica je dviju knjiga (Priručnik za primjenu aromaterapije 2000.g., Kućna ljekarna 2002.g.) i brojnih skripti.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads