BOJA mijenja sve

BOJA mijenja sve

Boja mijenja sve, boje su važne. A to znaju i u Volkswagenu, gdje su nedavno izašli s print kampanjom za novu Jettu.

Što biste pomislili kad biste na ulici ugledali muškarca sa zelenim šeširom? Vjerojatno samo: „Ovaj muškarac nosi zeleni šešir“. Možda malo neobičan modni odabir, no tko bi pratio sve te trendove – naposljetku, ako prolazi čarapa-štikla, zašto ne bi i zeleni šešir?

No, da ste iz Kine, ne biste tako ležerno slegnuli ramenima na taj prizor. Štoviše, osjetili biste nešto između podrugivanja i žaljenja za nesretnog nosača zelenog šešira.

Naime, ako u Kini ugledate takvog muškarca, znajte da mu je žena preljubnica, a on je označen zelenim šeširom srama i obeščašćenosti. A ako uskoro planirate put u Kinu, nemojte reći da vas nismo upozorili.

Boja mijenja sve

Boje su važne. A to znaju i u Volkswagenu, gdje su nedavno izašli s print kampanjom za novu Jettu, u kojoj je ilustrator Jack Teagle pokazao kako pogrešan izbor boja može imati kobne, ali i urnebesne posljedice.

Nova Jetta ima unutarnju rasvjetu u deset boja, kako biste u svakom trenutku mogli odabrati onu pravu za sebe. Ali bez straha – ovdje ne možete pogriješiti.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.