Lea Brezar na konferenciji “OK je promjena”

Lea Brezar, CEO Dhar media

U sklopu konferencije “OK je promjena”, Lea Brezar, CEO Dhar media, održat će predavanje pod nazivom “Proces usklađenja prema Brendfulness metodi”

Lea Brezar rođena je u Zagrebu, 1. kolovoza 1977. Nakon završene srednje škole zapošljava se u Gradskom uredu za katastar i geodetske poslove grada Zagreba gdje je radila pet godina. U Zavodu nije željela dočekati mirovinu, a njezina želja da život poprimi sasvim drugi oblik bila je jača od svega. 2001. napustila je to radno mjesto. Kaže da je to bio početak njezina životnog učenja. Danas vodi uspješnu marketinšku agenciju Dhar media koja je osnovana 2009. Od 2020. aktivna je na polju obrazovanja. Od 2020. je suosnivačica EPOHE, privatne osnovne škole i gimnazije.

Na Poslovnom učilištu Experta, 2012. diplomira za Menadžera za odnose s javnošću. Nakon niza godina i proučavanja osobnog razvoja, 2019. na Open Universityju upisuje studij Psychology with counselling.

Osnivanje Dhar medie temeljilo se na odluci izgradnje stabilnog poslovnog okruženja postavljenog po načelima dharmičkog menadžmenta. Svoju poduzetničku priču započela je prije 18 godina, a danas zapošljava deset ljudi u svojoj agenciji za marketing i odnose s javnošću. U svom radu posvećeni su promicanju organizacijske kulture i vođenja kroz postulate dharmičkog menadžmenta te su izdavači magazina BRENDfulness posvećenog upravo toj tematici.

Lea Brezar piše od svoje četrnaeste godine, od 2015. je samoizdavač. Iza nje je jedanaest napisanih knjiga na temu pozitivne psihologije (poezija, romani i priručnici). Aktivna je promotorica poezije, a njen projekt #odapoeziji – poezija na city lights plakatima, održava se od 2016. godine.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads