Dijana i Viktor Vetturelli na konferenciji “OK je promjena”

Dijana i Viktor Vetturelli na konferenciji "OK je promjena"

U sklopu konferencije “OK je promjena”, Dijana i Viktor Vetturelli održat će predavanje pod nazivom “Organizacijska kultura – temelj za uspjeh ili veliki maskenbal”

Dijana i Viktor Vetturelli su osnivači višestruko nagrađivane tvrtke VETTURELLI sa sjedištem u Zagrebu i Stuttgartu. Tvrtka je specijalizirana za organizacijsko i komunikacijsko savjetovanje, a u suradnji s njemačkom partnericom Silke Hermann, pokretači su jedinstvenog EdTech rješenja za organizacijski razvoj “disqourse.”.

Dijana Vetturelli propitkuje postojeće stanje, i postavlja nove organizacijske standarde. Zaokupljaju je teme vezane uz organizaciju budućnosti i pitanje kako osigurati kontinuirano stvaranje vrijednosti. Prije poduzetništva stekla je međunarodno menadžersko iskustvo u koncernu Robert Bosch u Njemačkoj, Austriji i Poljskoj. Sukreirala je i provodila proces regionalizacije prvo za njemačko govorno područje, a potom i za Adria regiju.

Viktor Vetturelli posvećen je razvoju međuljudskih odnosa i njihovoj interakciji unutar organizacija. Uz rad s pojedincima, razvija i provodi projekte s ciljem poboljšanja organizacijske kulture i društva općenito. Zaokupljaju ga teme uz učenje i kako omogućiti kontinuirani proces učenja na timskoj i organizacijskoj razini. Rođeni Nijemac, bivši profesionalni sportaš, magistar ekonomije, iza sebe ima menadžersko iskustvo iz Lidla.

Tags:

  • Show Comments (1)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads