POPPY – novo ime za novi koncept

poppy-novo-ime-za-novi-koncept
POPPY Showroom – novitet na tržištu -u sklopu kojeg je moguće održavati poslovne susrete, namijenjen užoj poslovnoj javnosti, vinuo je Zagreb među svjetske metropole koje ovu premium uslugu prakticiraju već godinama. Marina Karamatić Sopić i Ivana Očevčić, suvlasnice Ambrela komunikacija, agencije za tržišno komuniciranje, mastermajndovi su iza ovog projekta. Dobro nam došao, POPPY!

Pripremila: Dhar media
Foto: Mario Poje

poppy-novo-ime-za-novi-koncept
poppy-novo-ime-za-novi-koncept
Marina i Ivana uvjerene su da će POPPY postati brend, a dodatno ih ohrabruje interes tržišta kojeg POPPY kao poslovni showroom bilježi već sada.

Pored razvijanja odnosa s javnošću, organizacije događaja i komunikacije na društvenim mrežama za klijente, Ambrela je tržištu ponudila sasvim novi koncept, Showroom POPPY. Ideja za projekt nastala je iz potrebe za održavanjem poslovnih susreta u zatvorenijim i ekskluzivnijim atmosferama.

POPPY predstavlja platformu poslovnog showrooma za klijente koji na tragu velike brzine tržišta žele iskoristiti mogućnost izravne komunikacije s ciljanim skupinama. To je spoj jedinstvene lokacije u središtu grada, duha starog Zagreba i nove tehnologije.

Brend Poppy

Ovaj simpatičan naziv POPPY, nastao je na tragu popularnosti roba i usluga koja je većini tržišnih aktera potrebna. Engleska formulacija pop up u prijevodu znači „pojaviti se“ te pop-up storea koji predstavlja svojevrsnu vanjsku jedinicu u kojoj se odvijaju brend aktivnosti. Marina i Ivana uvjerene su da će POPPY postati brend, a dodatno ih ohrabruje interes tržišta kojeg kao poslovni showroom bilježi već sada.

Naime, ideja je dugo bila prisutna i za to vrijeme one su ispitivale i osluškivale tržište. Bilo im je izazovno pronaći i odgovarajući prostor jer su tražile mjesto u kojemu će moći spojiti šarm građanskog Zagreba te novih mogućnosti poput audio i video- opreme i profesionalne rasvjete. Kada su napokon uočile odgovarajući prostor i lokaciju, nije bilo previše razmišljanja – krenule su u ostvarivanje svoje ideje. Ljeto su iskoristile za prilagodbu i uređenje.

S obzirom da su znale što žele, slika showrooma dobila je i svoje stvarne obrise u svega nekoliko mjeseci. U osmišljavanju je sudjelovala zagrebačka arhitektica Suzi Švelić Škevin. Želja da se starozagrebački građanski stan pretvori u moderan i prostran poslovni showroom (sa starinskim šarmom), s otvorenošću prema modernim detaljima, napokon se ostvarivala.

Naglasak je ostao na onome što je njima iznimno bitno, a to su multifunkcionalnost i prilagodljivost u mogućnostima prezentacije. Rezultat je, dakle, ekskluzivan multifunkcionalan prostor na 150 kvadrata. Ima tri glavne cjeline: prostor za prezentacije, sobu za sastanke i lounge zonu.

S obzirom na V.I.P. uslugu, u POPPY-ju se ne može istovremeno odvijati nekoliko događaja. Klijenti su već prepoznali vrijednost prostora i u njemu se već održavaju aktivnosti – sastanci, edukacije, fotografiranja i slično te ekskluzivni prikazi njihovih najnovijih roba i usluga na tržištu. Prostor je moguće posjetiti samo na poziv, stoga nije otvoren za širu javnost. POPPY je u pravom smislu riječi – ekskluziva. I to zagrebačka.

poppy-novo-ime-za-novi-koncept
poppy-novo-ime-za-novi-koncept
poppy-novo-ime-za-novi-koncept

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.