Na koju stranu nositi razdjeljak?

Na koju stranu mi je bolji razdjeljak – samo je jedna od svakodnevnih malih briga običnog čovjeka. Donosimo detalje nastavka bezbrižne kampanje Wiener osiguranja u čijem su fokusu samo male brige.

Pripremila: Josipa Celinić
Foto: Press

Razdjeljak na desnoj ili lijevoj strani?

Možete li se sjetiti kad ste zadnji put bili potpuno bezbrižni da ste važnost mogli pridati malim brigama poput razdjeljka ili naljepnice na autu? Kada se niste brinuli o obitelji, zdravlju, poslu ili oko bilo čega četvrtoga i petoga? U potpunosti je normalno brinuti se i svi to činimo svakodnevno. Zato se najčešće za sve brige koje možemo prepustiti nekom drugom obraćamo osiguranjima.

Suradnjom Wiener osiguranja i kreativne agencije Señor koja se nastavlja novim nastavcima već poznate kampanje “Osigurava vaš mir”, Wiener kreativnim uratcima predstavlja svoju ponudu. Provjerena ideja kampanje nastale iz Señorovog kreativnog pera nastavlja se i u novim spotovima – glavni akteri uz sebe imaju osiguranje koje brine o velikim brigama, a njima ne preostaje ništa drugo nego pridati veliku važnost malim brigama, poput važnosti i značenja naljepnica na autu, na koju stranu češljati razdjeljak ili kakav odnos bismo mogli imati s vanzemaljcima.

Na koju stranu nositi razdjeljak?
Na koju stranu nositi razdjeljak?

Glavni likovi Wiener kampanje bave se brigom koja je blago rečeno trivijalna, a osiguravateljska kuća na taj način nastavlja uspješnu komunikacijsku platformu pokazujući da upravo osiguranje može biti smirujući faktor u životima svojih korisnika.

U neizvjesnim vremenima u kojima živimo, upravo je bezbrižnost osjećaj koji svi priželjkujemo.

Može li osiguranje biti smirujući faktor u našim životima? Ovo je bilo glavno pitanje i polazišna točka u procesu osmišljavanja novog pozicijskog slogana Wiener osiguranja i konačnog rješenja – Osigurava vaš mir, iz kojeg je proizašao i kreativni koncept. Uspješna kampanja i komunikacijska platforma predstavljena je prvi puta u jesen 2019. Kampanja je postigla sjajne rezultate, a prošle godine nagrađena i zlatnom Idejom X.

Na koju stranu nositi razdjeljak?

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads