Još bolja paleta tržišnih istraživanja

Još bolja paleta tržišnih istraživanja

Valicon, jedna od vodećih tvrtki za istraživanje tržišta i marketinškog savjetovanja naše regije, sklopila je partnerstvo s globalnom IT i telekomunikacijskom tvrtkom Infobip.

Valicon će koristiti Infobip OMNI solution te tako podići tržišno istraživanje, ali i svoju konkurentnost na novu razinu. Naime, korištenjem Smart Profiler Feedback rješenja, zahvaljujući funkciji odgovora u realnom vremenu, poboljšanoj analitici i automatizaciji, Valicon će poboljšati paletu tržišnih istraživanja.

Također, partnerstvom je omogućeno i zajedničko stjecanje klijenata.

Infobip OMNI solution je rješenje kojim se biraju optimalni komunikacijski kanali za određene vrste poruka kako bi se komunikacija odvijala što lakše i brže od početnog do krajnjeg korisnika, bilo u obliku SMS poruka, e-pošte, društvenih mreža ili aplikacija.

Valicon kao korisnik takvog rješenja može povoljno, brzo i učinkovito provoditi ankete klijenata koristeći pouzdane mobilne aplikacije za chat poput Vibera ili WhatsAppa.

Smart Profiler Feedback rješenje, pak s druge strane, kroz povratne informacije omogućuje Valiconu prilagodbu kampanje potrebama klijenata na najučinkovitiji način. Kako su danas ankete putem mobilnih uređaja sve zastupljenije, ključno ih je poboljšati i prilagoditi potrebama publike kako bi se dosegnuo što veći angažman, ali i rezultati.

Pomoću Infobip OMNI-chanel rješenja Valicon može učinkovito prilagoditi svoje usluge istraživanja tržišta kako bi odgovarale svakom tržištu, klijentu i publici.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads