Nova Rent a Car jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj!

Nova Rent a Car, tvrtka osnovana prije 9 godina u Trogiru, proglašena je jednim od najboljih poslodavaca u kategoriji srednjih tvrtki, a prema istraživanju portala moj-posao.net.

Piše: Dijana Kopjar Mucak
Foto: Facebook Nova Rent a car, moj-posao.net

Ovo prestižno priznanje koje dodjeljuju sami zaposlenici, suosnivač i direktor prodaje Nova Rent a Car-a Rino Pavlov ocjenjuje kao uistinu veliko postignuće i čast, ali i obvezu.

Nova Rent a Car jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj!

“Naši djelatnici su jedan od nositelja uspjeha tvrtke i njihovo mišljenje nam je neizmjerno bitno.

Nagrada nam predstavlja izlazak iz comfort zone; znamo svoju poziciju na tržištu i kako nas klijenti i partneri vide, a dokaz tome su upravo brojne nagrade i priznanja. Međutim, za nas je još veći uspjeh kada vidimo naše mjesto u hrvatskom gospodarstvu i na tržistu rada, tada znamo da radimo dobar posao.

Plod zadovoljnih djelatnika i managementa

Sve dosadašnje nagrade su upravo plod dobre sinergije zadovoljnih i kvalitetnih djelatnika i managementa tvrtke. Cijenimo naše djelatnike, njihovu stalnu posvećenost i napore u pružanju najbolje moguće usluge klijentima, usprkos svim izazovima koje ovaj posao donosi”, ističe Pavlov u razgovoru za brendkultura.com

Tvrtka Nova Rent a Car od samih početaka poslovanja nastoji osigurati ugodno radno okruženje kroz jednostavnost, neposrednost i dvosmjernu komunikaciju s djelatnicima, kaže Pavlov.

“Dok se većina tvrtki se oslanja na profit i ekonomski rast, naša filozofija je da pristupačnost i kvalitetna suradnja s motiviranim zaposlenicima dugoročno donosi rast i profitabilnost. Sada vidimo da smo na dobrom putu. Naš fokus leži na njegovanju dobrih i kvalitetnih odnosa, pomaganju i poštovanju kao i poticanju osobnog rasta i doprinosa – nazvao bih to obiteljskom atmosferom.

Dobitna kombinacija prepoznatljivog brenda

Tako je i ovo istraživanje pokazalo da smo stvorili kompaktnu organizaciju temeljenu na kvalitetnim međuljudskim odnosima te motiviranim i lojalnim djelatnicima. Sve navedeno pomoglo je da izgradimo prepoznatljiv brend, zastupljen u svim većim gradovima i zračnim lukama, što u kombinaciji s uhodanim djelatnicima, koji su iskusni, motivirani i predani svom poslu, stvara dobitnu kombinaciju”, zaključuje Rino Pavlov.

Nova Rent a Car jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj

Nova Rent a Car je tvrtka koja nudi vozila za najam u gradovima Zagreb, Opatija, Pula, Zadar, Šibenik, Trogir, Split, Makarska i Dubrovnik, te u zračnim lukama Zagreb, Zadar, Split i Dubrovnik. Dokaz kvalitete je i znak Superbrands Partner koji Nova Rent a Car ponosno nosi. Čestitamo na još jednom zasluženom priznanju!

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads