Kako ući u maloprodajni lanac na primjeru DM-a?

Kako ući u maloprodajni lanac na primjeru DM-a

Edukacija za vlasnike OPG-a, obrta, d.o.o. i sl., održat će se 7.7. u 9 sati u suradnji s DM-om, a bit će riječi o tome kako da Vaš domaći proizvod (hrana, kozmetika) ugleda police njihovih drogerija. Posebno online izdanje Business Cafea možete pratiti na FB stranici  i YT kanalu – besplatno gledanje omogućio je OPG Matulić.

U emisiji će biti riječi o tome koje kriterije trebate ostvariti za ulazak u DM, kako iskomunicirati suradnju i pregovarati, a od njihovih stručnjaka čut ćete dobre i loše primjere suradnje drogerije i OPG-ova.

”U Hrvatskoj postoji više od 162 000 OPG-ova, a cilj je pokazati im kako je moguće kvalitetno se brendirati te doći do poznatih maloprodajnih lanaca. Dobar proizvod nije jedina garancija za uspjeh, već mnogo drugih faktora”, komentirala je Kristina Ercegović, serijska poduzetnica, osnivačica Business Cafea i voditeljica ovog online eventa.

Na posebnom online izdanju Business Cafea prisustvovat će: Tanja Hrvojević, menadžerica asortimana osvještene prehrane, Vesna Manojlović, menadžerica asortimana njege tijela i prirodne kozmetike i Gordana Picek, članica Uprave.

Ukoliko imate svoje domaće proizvode – onda je ovo emisija za Vas.

Za online emisiju nisu potrebne prijave – pratiti možete iz udobnosti Vašeg doma, plaže, terase…

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads