Natječaj FUL KULTURNO produžen do 15. listopada

Požurite ako vam treba 10.000,00 kuna!
Natječaj FUL KULTURNO produžen do 15. studenog

Organizatori niskobudžetnih projekata u kulturi čija je svrha promocija pisane riječi, prijavite se na natječaj FUL KULTURNO – glavna nagrada iznosi 10.000, kuna!

Organizirali ste promociju, predstavljanje, festival ili drugo izdvojeno događanje koje se održalo makar jednom, a vaš budžet nije prešao 30.000,00 kuna? Izvrsno, možda baš vi kući nosite glavnu nagradu, jer prijave su produžene do 15. listopada!

Prijavite se!

Želja FUL KULURNO nagradnog natječaja jest nagraditi kreativnost te podržati aktivnosti brendiranja u kulturi. Priznanje je to svima koji su svjesni važnosti inovativnosti i vjere u projekt, koja je potrebna kako bi se izdvojili u gomili sličnih na tržištu – posebno uz ograničeni budžet.

Prva FUL KULTURNO nagrada otišla je u ruke osječke književnice, teoretičarke kulture i znanstvenice Jasne Horvat, za njeno događanje Hepening Vilijun. „Nagradom FUL KULTURNO brendiranje se uvodi u kulturu kao ocjena usuglašenosti izvedbe i prikazana umijeća, a uz korištenje neznatnih sredstava. Takvim plemenitim poticajem vraća se povjerenje u kulturu i njezinu snagu, pa i potrebnost.“, istaknula je Jasna.

Priznanje najkreativnijima

FUL KULTURNO je projekt Brend kulture na koji smo iznimno ponosni, a kojeg podržava nezavisni autoritet za brending, Superbrands Hrvatska. Odluku o nominiranima i pobjedniku donijet će Stručni žiri u sastavu:

  • Sanja Rocco, mr. sc., v. pred., Poslovno Veleučilište Zagreb,
  • Sandra Pocrnić Mlakar, urednica, novinarka, vlasnica izdavačke kuće Beletra,
  • Romana Lekić, dr.sc., prof. Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment,
  • Alis Pečarić Marić, influencerica i blogerica, vlasnica brenda čitaj knjigu,
  • Dorotea Milas, mag.phil. et mag.rel., MA, Prodekanica za stručni i znanstveni rad, Vice Dean for Science, Poslovno Veleučilište Zagreb i članica upravnog odbora zaklade Kultura Nova,
  • Vlatka Kamenić Jagodić, Direktor korporativnog marketinga i općeg informiranja, KONčAR – ELEKTROINDUSTRIJA d.d.,
  • Lea Brezar, CEO Dhar media, vlasnica licence Superbrands Hrvatska i časopisa Brend kultura.

Pobjednik će biti predstavljen na Superbrands GALA događanju krajem studenog.

Sve informacije o natječaju, kao i obrazac za prijavu, potražite na stranici FUL KULTURNO natječaja: http://www.fulkulturno.com

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.