Hotel Monte Mulini ponosno nosi Superbrands znak!

Hotel Monte Mulini ponosno nosi Superbrands znak!

Ekskluzivni hotel Monte Mulini s pet zvjezdica smješten u prelijepom Rovinju, poznat kao mirna oaza luksuza, kapitalizirao je Superbrands status za 2019/2020 godinu!

”Članstvo Maistrinog hotela Monte Mulini u Superbrands organizaciji veliko je priznanje i dodatna potvrda da su kontinuirano podizanje kvalitete proizvoda i razvoj kadrova te suradnja s lokalnom zajednicom najbolji smjer za postizanje izvrsnih rezultata.

Monte Mulini ujedno je dio vodeće svjetske organizacije luksuznog hotelijerstva The Leading Hotels of the World te od svog otvorenja do danas broji niz nagrada i priznanja.”, izjavili su iz Maistre d.d.

Hotel Monte Mulini u vlasništvu Maistre ponosno nosi Superbrands znak!

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost, i emotivni učinak.

Hotel Monte Mulini je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!

Sve informacije o Superbrands projektu dostupne su na linku: http://superbrands.hr/

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.