Konferencija SUPERJUNACI BIZNISA – dođite i budite među 100 lidera uspješnog vođenja!

Konferencija SUPERJUNACI BIZNISA - dođite i budite među 100 lidera uspješnog vođenja!

Dhar media, agencija koja posluje prema načelima dharmičkog menadžmenta, a jedna je od TOP 100 agencija u Hrvatskoj, organizira konferenciju SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um, duh“, 14.03.2019.

Dharmički menadžment poznat je u zapadnim zemljama gdje se u fokus poslovanja pojedine kompanije prvenstveno stavlja čovjek kao biće s više aspekata – kao „tijelo, um, duh“. Čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegovog bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju. Danas, u vremenu u kojem je stres glavni faktor nezadovoljstva pa i poslovnim okruženjem, važno je pronaći način balansiranja među izazovima, a da pritom ne izgubimo razum, zdravlje ili smisao.

Dođite i budite među prvih 100 lidera uspješnog vođenja!„Dharmički menadžment nudi primjenjive načine upravljanja svim aspektima koji su uključeni u poslovanje, daje široki kontekst pogleda na stvarnost i činjenice, razmatra pravednost i stavlja je u fokus svakog događanja, postavlja nova načela koja se grade na jednom i osnovnom principu – principu ljubavi. Voditi tvrtku na temeljima istine i ljubavi, izazov je, ali je ujedno dugoročno najjeftinije rješenje za upravljanje vremenom, poslom i ljudima“,izjavljuje Lea Brezar, CEO Dhar medie i autorica osam knjiga na temu osobnog razvoja, te jedna od vodećih zagovarateljica dharmičkog pristupa poslovanju u Hrvatskoj.

Ukoliko ste se prepoznali u kontekstu vođenja, imate interes proširivati i usavršiti svoja znanja i pojačati umijeće liderstva za Vas smo rezervirali sto raspoloživih mjesta na konferenciiji SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um, duh“ koja će se održati 14.03.2019., u Zagrebu, u hotelu Double Tree by Hilton s početkom u 9 sati.

Konferencija obuhvaća tri aspekta koja će biti predstavljena kroz predavanja poznatih stručnjakinja iz područja organizacije, biznisa i znanosti.

Konferenciju moderira urednica magazina Brend kultura Josipa Celinić koji je ujedno medijski pokrovitelj konferencije.

Više možete saznati na:

www.superjunaci-biznisa.com

Konferencija SUPERJUNACI BIZNISA - dođite i budite među 100 lidera uspješnog vođenja!

Tags:

  • Show Comments (1)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.