Pozitivan dan: cjeloživotni razvoj kao garancija uspjeha

Pozitivan dan konferencija

Strast za cjeloživotnim učenjem i motivacija za osobnim rastom, osobine su koje će vam osigurati uspjeh na tržištu rada budućnosti. Snalažljivost, proaktivnost i želja za napretkom sve su više na cijeni, jer pokazuju mindset rasta – osobine koju cijene najuspješnije tvrtke svijeta.

Piše: Stella Ćaleta
Foto: Freepik

Zahvaljujući suvremenim tehnologijama informacije su nam nadomak ruke, pa diploma i formalno zvanje više nisu jedine garancije naše stručnosti. Oni koji znaju postaviti prava pitanja na prava mjesta, mogu dogurati daleko. To znaju i organizatori konferencije Pozitivan dan.

Na jednom mjestu su okupili stručnjake iz različitih područja osobnog rasta s jednom misijom – ponuditi vam alate za kreiranje više zadovoljstva.  Konferencija je to koja ima za cilj potaknuti, motivirati, pružiti nove alate za preuzimanje kontrole nad vlastitim životom.

Stručnjaci koje Pozitivan dan okuplja tematski će pokriti sve važne aspekte zadovoljstva vlastitim životom – od odnosa sa sobom, emocija, zdravlja i novca. Neki od predavača koje možete očekivati su Dina Balić (Revitalum), Aleksandra Ivanac (Coachingflow), Kristina Ercegović (Žene i novac), i Anđela Jelić (Lifestyle psychology).

Ivana Kolić Jović
Ivana Kolić Jović, jedna od predavačica konferencije Pozitivan dan

 

Konferencija će se održati 14. studenog u Hilton Garden Innu. Sve je stvar perspektive, ističu organizatori, a oni vam žele ponuditi nov pogled na vaš uspjeh. Više informacija pronađite na službenoj web stranici konferencije Pozitivan dan.

Helena Fjorović
Helena Fjorović, jedna od predavačica konferencije Pozitivan dan

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.