Brachia KIDS – zabavno i zdravo za najmlađe

Zabavno i zdravo za najmlađe

”S Brachia KIDS ambalažom željeli smo postaviti smjer za pozitivne promjene u prehrani djece, a bojanka i zabavne zagonetke na ambalaži pomažu roditeljima da pokrenu razgovor o zdravoj prehrani te da potaknu djecu na isprobavanje novih zdravih namjernica.”

Police supermarketa prepune su često nezdravih, ali okusom i šarenim pakiranjem djeci primamljivih proizvoda. Roditelji su svjesni važnosti zdrave prehrane, no od djece teško da možemo očekivati racionalan odabir nutritivno hraljivih namirnica – posebno kada su u igri i one čokoladne.

Budimo realni, i sami često pokleknemo pred tim izazovom. No, brački brend maslinovog ulja Brachia i Dizajn Bureau Izvorke Jurić doskočili su i tom problemu – tako je izašlo ulje Brachia Kids u kids-friendly ambalaži.

Zabavno i zdravo za najmlađe

”Djeca jesu zahtjevna skupina za dizajn proizvoda. Na prvu se može činiti da je potrebno samo voditi računa da je komunikacija zabavna, no djeca danas ipak očekuju puno više i često je dosta zahtjevno privući pažnju djeteta i zadržati ju dovoljno vremena da se otvori prostor za promišljanje i razgovor.

Posebno ako se ne radi o digitalnom proizvodima, kojim su danas djeca prilično okupirana.

No, ovaj proizvod nije zapravo namijenjen samo djeci, već i roditeljima te otvara prostor komunikacije između njih.

S Brachia KIDS ambalažom željeli smo postaviti smjer za pozitivne promjene u prehrani djece, a bojanka i zabavne zagonetke na ambalaži pomažu roditeljima da pokrenu razgovor o zdravoj prehrani te da potaknu djecu na isprobavanje novih zdravih namjernica. Tako ovo maslinovo ulje hrani organizam, a mozgalice i bojanka na ambalaži – hrane mozak.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads