Arena Centar donirao UNICEF-u 600 tisuća kuna

Arena Centar donirao UNICEF-u 600 tisuća kuna

Arena Centar donirao je svom dugogodišnjem partneru UNICEF-u 600 tisuća kuna u cilju borbe protiv korona virusa i suzbijanja negativnih posljedica pandemije. UNICEF Hrvatska nabavit će čak 12 tona zaštitne opreme, a odradit će i niz drugih aktivnosti.

Iako je ovaj period izazovan i za sam Arena Centar, čiji su brojni sadržaji trenutno zatvoreni, to ih nije omelo da konkretnom pomoći podrže nabavu zaštitnih odijela, maski, rukavica, zaštitnih vizira, vreća za medicinski otpad i drugog nužno potrebnog materijala.

Dio donacije Arena Centar bit će usmjeren i na podršku školovanja na daljinu nabavkom tablet računala za najranjivije skupine djece.

Arena Centar, inače, ponosni je nositelj znaka Superbrands Hrvatska, a na temelju glasova Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020, formiranog od priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa. Superbrands priznanja dodjeljuju se najboljim brendovima na hrvatskom tržištu, a glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih, što je Arena Centar ovom donacijom još jednom nepobitno dokazao.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.