Peta godina kulturne instalacije #odapoeziji

Peta godina projekta #odapoeziji

Projekt #odapoeziji već petu godinu zaredom krasi zagrebačke ulice putem city light i jumbo plakata.

Iza projekta stoji Lea Brezar, CEO Dhar medie, spisateljica i pjesnikinja, te vodeća zagovarateljica dharmičkog pristupa poslovanju. Dhar media je tvrtka sa snažnom organizacijskom kulturom, a vrijednosti na kojima su postavljeni njeni temelji osjete se i u drugim Leinim projektima.

U vjeri da može potaknuti Zagrepčane na čitanje poezije, Lea već pet godina zaredom na različitim zagrebačkim lokacijama city light i jumbo plakata postavlja kulturnu instalaciju #odapoeziji.

Peta godina projekta #odapoeziji

Ovim autorskim projektom Lea promovira kulturu čitanja poezije, osvještava njezino razumijevanje i demistificira uvriježena ideja da se poeziju ne razumije. Ideja projekta je pokazati da se poezija čita, voli i kupuje.

Nekad inovacija, ovaj projekt je danas tradicija kojom predano promovira tu književnu vrstu izlazeći iz okvira klasične promocije svojstvene knjizi svojim afirmativnim i motivirajućim pjesmama.

U ovim nemirnim vremenima u kojima smo svakodnevno bombardirani strahom i neizvjesnošću, svojim pjesmama kao i uvijek do sad pozivam na promjenu, na prilagodbu i na osnaživanje. Pogled unutar sebe i pronalazak mjesta u kojem ćemo naći mir jedino je što nam treba za preživjeti, što ćete i iščitati iz mojih stihova: Krajevi/Konci/Završeci/Samo su novi počeci/Tkanja/Pletiva/Niti/Toga što će tek biti” izjavila je Lea Brezar, te dodala kako je promocija njezinog životnog poziva – pisanja, logičan slijed aktivnosti jer je brendiranje njezin svakodnevni posao kojeg obavlja kao vlasnica i direktorica marketinške agencije Dhar media.

Plakate u narednih 14 dana možete pronaći na sljedećim lokacijama: okretište Črnomerec, Savska – Cibona, Paromlinska, Jurišićeva, Vukovarska – Držićeva, Autobusni kolodvor – Držićeva, Heinzelova (nadvožnjak), a njezine zbirke pjesama na www.leabrezar.com.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads