Saznajte kako brendirati državu

Saznajte kako brendirati državu

Treća međunarodna konferencija u organizaciji Edward Bernays University Collegea, održat će se 10. i 11. svibnja 2019., pod nazivom „U potrazi za zajedničkim nazivnikom: komunikacija, turizam, nacionalna kultura i brend“.

Koliko često ste se uhvatili kako nekome tko nikada nije čuo za Hrvatsku objašnjavate gdje se ona nalazi? „Ma znaš, Balkan. Jadransko more? Šuker. Janica Kostelić. Bivša Juga?“. Malo igre asocijacija i sada ste već na tragu da vas vaš sugovornik točno pozicionira na svojoj mentalnoj mapi svijeta.

No, baš vi možete pomoći da se to više ne događa – a na Bernaysu znaju kako. Možete sudjelovati na trećoj međunarodnoj konferenciji u organizaciji Edward Bernays University Collegea, koja će se održati 10. i 11. svibnja 2019., pod nazivom „U potrazi za zajedničkim nazivnikom: komunikacija, turizam, nacionalna kultura i brend“.

Tamo ćete imati priliku saznati odgovore na pitanja jačanja imidža države i unapređenja promocije Hrvatske u svijetu.

Saznajte kako brendirati državu

Zašto je to važno? Ne samo kako biste izbjegli dosadna objašnjavanja neupućenima u našu nacionalnu geo-političku situaciju, već i zato što jak nacionalni brend privlači ulaganja, olakšava izvoz naših proizvoda, ali i osigurava uspješne internacionalne političke odnose.

Živimo u vremenu kada je važno da se za vas zna – jaka prisutnost na društvenim mrežama, u medijima, te u svijesti potencijalnih potrošača sve je važnija – čak i za nacije. Može se reći kako je menadžment nacionalnog identiteta i imidža nacije u svijetu „a new frontier“, ona na kojoj stoje stručnjaci iz područja komunikacija i turizma, kao i svi oni koji znaju kako biti uspješan na međunarodnom tržištu.

Saznajte kako brendirati državu

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.