OLA – Opatija Luxury Apartments

OLA - Opatija Luxury Apartments

U otmjenoj Opatiji, kraljici Jadrana, na vrhu stoljetne urbane Ville Zelia, nalazi se apartman OLA, palača za potpun kraljevski doživljaj.

Pripremila: Josipa Celinić
Foto: OLA Opatija Luxury Apartments

Putujuć svijetom, dvoje romantičnih zaljubljenika u svijet i ljude, Danijela Iveljić i suprug Stjepan posjetili su brojne lokacije i odsjedali u najboljim hotelima. Upijali su iskustva iz cijelog svijeta, s brojnih lokacija i iz najrazličitijih stilova, stvarali su sliku privatnog, luksuznog smještaja u kojem bi i sami najradije boravili – ”poput predsjedničkog apartmana nekog vrhunskog hotela no uz privatnost i komfor vlastitoga stana”.

Nedugo nakon toga rodila se ideja o vlastitoj rezidenciji u gradiću koji ih je potpuno očarao – Opatiji.

”Kvarnerska dama sa šarmom starog Mediterana osvojila nas je na prvi pogled svojom blistavom ljepotom, a potom i brojnim vrhunskim restoranima, kulturnim sadržajima, uređenim plažama i beskonačnim šetnicama”, istaknula je Danijela i podijelila s nama cijelu priču nastanka i posebnosti brenda OLA.

OLA - Opatija Luxury Apartments

Sve kreće od ljubavi prema moru. ”Kako je Opatija svega sat i pol udaljena od Zagreba, tako su suprugu i meni odlasci u Opatiju pružali mogućnost da se nadomak doma u kojem smo živjeli opustimo uz more i napunimo baterije”.

Redovni posjeti Opatiji, romantične šetnje, boravak u hotelima ili apartmanima kao i sve jača želja za životom uz more, probudili su kod ovog para želju za vlastitim utočištem u jednoj od starih opatijskih vila. ”Kada je ideja sazrela, svjesno smo tražili staru nekretninu te smo se vodili vizijom koja spaja šarm i duh prošlosti s modernim dizajnom današnjice.“

Svjesni činjenice da je danas najveći luksuz vrijeme, a najveća žudnja upravo osjećaj mira, bračni par Iveljić odlučio je do najmanjeg detalja kreirati apartman kao mjesto koje istodobno pruža sigurnost i osjećaj potpune bezbrižnosti, u najluksuznijem mogućem smislu.

”Kod uređenja apartmana OLA vodili smo se idejom spajanja elemenata topline doma te elegantnog i profinjenog hotelskog kom- fora i dizajna. Pružanjem personalizirane usluge, obraćanjem pozornosti na detalje te prenošenjem naše ljubavi prema lokalnoj hrani i vinima našim gostima pružamo kraljevsko iskustvo”, kazala je Danijela.

OLA - Opatija Luxury Apartments

Osmišljen kao utočište za miran i opušten odmor, OLA apartman s lokacijom u samom centru Opatije jedinstven je spoj starog Mediterana i suvremenog turističkog odredišta koji kao takav biva izvrsno polazište za istraživanje raznolikoga Kvarnera i šire okolice jedinstvene povijesti, kulture i prirode.

”Svjesni smo da luksuz svakome predstavlja nešto drugo, a mi se vodimo izrekom Huberta de Givenchyja koji je rekao da je luksuz u svakom detalju. Naša je namjera zato usavršiti umjetnost kreiranja emocionalne veze s našim gostima.”, naglasila je Danijela ističući visoko personaliziranu uslugu kojom brinu za svoje goste od trenutka rezervacije.

Na taj način utječu i na povećanje razine zadovoljstva gostiju te pobuđuju osjećaj lojalnosti i privrženosti brendu.

OLA - Opatija Luxury Apartments

A na koga su točno mislili dok su osmišljavali brend kraljevskog tretmana – OLA Opatija Luxury Apartments, Danijela je pojasnila: ”Naša ciljana publika su putnici u potrazi za svojom vizijom luksuza koji su spremni zakoračiti kroz vrata iza kojih se nalazi mjesto koje će obogatiti njihov stil života.

To su putnici koji vode aktivan i zdrav život, kulturno su osviješteni, ljubitelji umjetnosti i gurmanskih doživljaja te koji cijene personaliziranu uslugu i privatnost. Za njih su putovanja mentalno, fizičko i duhovno obogaćivanje.”

Brend OLA zamišljen je kao mjesto na kojem se cijeni privatnost, pruža sigurnost i daje osjećaj posebnosti, a savjetima i uz pomoć za što ugodniji boravak, s domaćicom na raspolaganju, razmazit će se svakog posjetitelja u najekskluzivnijem tonu.

Primjećuju li to gosti?

”Oni kažu da cijene jedinstven doživljaj koji pružamo i od kojeg ne odstupa- mo u apartmanu OLA”, odgovorila je Danijela.

A mi zaključujemo – ako je kraljevski tretman jedna od onih stvari koje zaslužuje svatko od nas – zašto si ga ponekad i ne priuštiti, u elegantnom utočištu u jednom od bisera Jadrana?

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads