Digital Takeover po treći put u Zagrebu

Digital Takeover po treći put u Zagrebu

Digital Takeover – centralno mjesto za digitalnu komunikaciju, najveća regionalna konferencija i inovativna edukacijska platforma po treći put se održava u Zagrebu s istim ciljem – transformacijom hrvatske digitalne scene.

Digital Takeover je po treći put okuplja vodeće stručnjake globalne digitalne scene s jednom misijom: dati vam konkretni know-howza kreiranje procesa digitalne transformacije kako biste se efikasno i uspješno pozicionirali na suvremenom tržištu.

Najveća regionalna konferencija na tu temu održat će se 12. ožujka u zagrebačkom Cinestaru Branimir centra, uz keynote predavanja, stručne panel diskusije, radionice i još mnogo toga.

Ovogodišnje izdanje dovodi nam predavače kao što su dr. Kjell A. Nordstrom, Johan Ronnestam, Jesper Laursen, Nenad Filipović, te Branislav Vujović. Tako će dr. Nordstrom govoriti o životnom ciklusu kompanija s fokusom na jedinstvene izazove današnjice koji su izazvani digitalizacijom, Laursen o stanju, trendovima i važnosti multiplatformske perspektive u nativeoglašavanju, a Vujović o tome kako razumjeti i iskoristiti promjene u digitalnoj ekonomiji.

Digitalna sfera poslovanja jedan je od najvećih driverainovacija – inspirirajte se kreativnim i uspješnim rješenjima te saznajte sve o široj slici transformacije u digitalnoj eri na Digital Takeoveru.

Digital Takeover po treći put u Zagrebu

Inovativna edukacijska platforma Digital Takeover pokrenuta je 2015. godine s ciljem transformacije hrvatske digitalne scene, ali i zbog povećanja ukupnog postotka ulaganja u digital. U organizaciji 24sata platforma u kratkom vremenu postaje centralno mjesto za digitalnu komunikaciju najutjecajnijih hrvatskih decision-makera.

Digital Takeover po treći put u Zagrebu

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads