Promjena koja donosi nove izazove i dobar osjećaj

Promjena koja donosi nove izazove i dobar osjećaj

Ono što danas znam nakon promjena nekoliko tvrtki u kojima sam radila i što se spoznaje s godinama iskustva u različitim organizacijama je da su međuljudski odnosi srž kvalitetne organizacijske kulture unutar tvrtke u kojoj se posljedično stvara pozitivna atmosfera.

Piše: Vedrana Prevendar

Promjena. Pojam koji nas istovremeno plaši, ali i uzbuđuje jer znamo da dolazi nešto novo, nešto drugačije, nešto bolje? Bila promjena bolja ili lošija za nas, ona je tu i mijenja nas u svakom smislu. Željeli mi promjenu ili ne, ona će se katkad sama nametnuti nizom različitih životnih okolnosti, a puno rjeđe ćemo ju mi sami potaknuti.

Željela sam promjenu i spletom okolnosti ukazala se prilika za onu koja sa sobom donosi nešto poznato, a istovremeno nešto novo i drugačije. S tom kombinacijom znala sam da ne mogu pogriješiti jer sam svjesna da dolazim u tvrtku koja brine o svojoj organizacijskoj kulturi, koja živi ono što promovira kroz ovaj magazin i u tome je poprilično autentična.

BRENDfulness je dobio novu urednicu, a Dhar media staru članicu tima.

Josipa je uredničku letvicu postavila visoko i neće ju biti lako dosegnuti. Ali, uz veliku podršku ostatka tima bit će mi pravo zadovoljstvo nastaviti graditi magazin koji iza sebe broji pet godina postojanja kao Brend kultura. Prihvatila sam izazov uređivanja novog koncepta magazina o organizacijskoj kulturi i vođenju koji je sada preimenovan u BRENDfulness. Svoje čitatelje će i dalje motivirati inspirativnim pričama, zanimljivim intervjuima i novostima iz svijeta liderstva i korporativnih komunikacija.

U 12 godina radnog iskustva ključni su bili odnosi između kolega, nadređenih, šefova i direktora

Iza sebe imam 12 godina korporacijskog i agencijskog iskustva u marketingu i odnosima s javnošću za različite klijente te višegodišnje iskustvo vođenja i rada unutar vlastite tvrtke. U tom periodu sam, osim razvijanja svojih znanja i vještina, bacanja u vatru i snalaženja kako znam i umijem, stjecala iskustva u odnosima s kolegama, klijentima, nadređenima, šefovima i direktorima. Ono što danas znam i što se spoznaje s godinama iskustva u različitim organizacijama je da su ti međuljudski odnosi srž kvalitetne organizacijske kulture unutar tvrtke u kojoj se posljedično stvara pozitivna atmosfera. Ozračje gdje jasna misija povezuje svakodnevni rad zaposlenika sa širim društvenim ciljem i pozitivnim promjenama, nadahnjujući, empatični i kompetentni direktori koji su samim time i lideri te jasno definirani putevi za napredovanjem u karijeri, čineći posao putovanjem, a ne slijepom ulicom.

Drago mi je da se moje poslovno putovanje nastavlja u jednom takvom okruženju i da kroz svakodnevni rad sudjelujem u promoviranju vrijednosti koje i sama zagovaram, odnosno zdrave organizacijske kulture na svim razinama.

Promjena koja donosi nove izazove i dobar osjećaj

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads