Svjetski stručnjaci PR-a na jednom mjestu

Svjetski stručnjaci PR-a na jednom mjestu

Tradicija unaprijeđenja PR-a kao profesije, nastavlja se i ove godine od 10. do 13. travnja na PRO PR konferenciji.

Ovogodišnja PRO PR konferencija ponudit će moguće odgovore na izazove komunikacijske transformacije. Koji je gorući problem? „Niti 25 godina od osamostaljenja nemamo dovoljno transparentne komunikacije na političkom i gospodarskom nivou.“, ističe Danijel Koletić, predsjednik organizacijskog odbora zaslužnog za održavanje sedamnaeste po redu PRO PR konferencije.

Konferencija se svake godine održava u drugoj zemlji, a ove će godine brojne PR stručnjake iz cijelog svijeta ugosititi hotel Katarina u Selcu.

Tamo ćete, između ostalih, imati priliku čuti Svetlanu Stavrevu, predsjednicu svjetskog udruženja za odnose s javnošću; Mariu Lauru Garciu, predsjednicu svjetske obavještajne agencije; Zarenu Kanchevu, PR i marketing menadžericu Vibera; Patricka Harrisa, bivšeg glavnog tajnika odjela za medije Njegovom visočanstvu princu od Walesa.

Oni, ali i brojni drugi stručnjaci, govorit će i o odnosima s javnošću u brendiranju turističkih destinacija, kao i pojmu digitalizacije odnosa s javnošću. Očekuje se odaziv više od 200 sudionika iz svih zemalja u regiji.

Kada? Od 10. do 13. travnja 2019. godine – nastavit će se dugogodišnja tradicija diskusije o unaprijeđenju odnosa s javnošću kao profesije.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.