A što ti konzumiraš?

Neko drugo vrijeme

”A što ti konzumiraš?”
”Pa Brend kulturu, što drugo!”

Za sve vas naše drage konzumente, print ili digitalne inačice, pripremili smo 19. izdanje magazina Brend kultura i pustili ga iz redakcije na konzumaciju. Recept glasi: bilo gdje, u bilo koje vrijeme, za razonodu, istraživanje ili awareness pročitaj par stranica magazina. Kad se dojmovi slegnu javi nam se, podijeli post ili komentiraj na webu 🙂 Provjereno – debljamo znanjem i kvalitetnim informacijama! Porcija za jednu osobu iznosi: 64 stranice čistog brendiranja! Dobar tek!

Jučer smo razmišljali o danas, a danas planiramo za sutra, i to je naša stvarnost i izazov budućnosti – baratati stotinama kombinacija kako doskočiti novim načinima isticanja i pobjedama nad konkurencijom, biti bolji od jučerašnjeg ‘ja’, napredovati, profitirati, lansirati uspjeh u svom smjeru.

U težnji da budu primijećeni brendovi istražuju i pripremaju najbolje za svoju ciljnu skupinu. A na kraju dobivaju vjerne korisnike. S druge strane, uznapredovana tehnološki i ekološki, osviještena sutrašnjica koja je u trendu, postaje općenito čudno mjesto za življenje. Nepoznati ljudi nam idu u kupnju i kuhaju u našim kuhinjama, za desert jedemo umjetnost, a klinci programiraju i sklapaju male robote…

Neka nova i drugačija budućnost je pred nama, i zato ne pristajemo na kompromise, želimo najkvalitetniju moguću uslugu i proizvod, želimo razvijati vještine, obrazovati sebe i svoju djecu, učiti ih zdravom življenju i pripremiti ih da budu konkurentni na turbulentnom tržištu sutrašnjice.

No, vratimo se na početak; želja je sve više, a vremena sve manje. U fokusu je ‘sutra’, i zato Vam donosimo priče i intervjue koji će Vam pomoći u pronalasku nekih odgovora koje možda tražite; kako se provesti, gdje oglašavati, kako uštedjeti i ono najbitnije – vratiti se doma u čistu kuhinju. Blaženstvo 😉

Josipa

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.