Generacije promjena – drugi broj BRENDfulnessa

Vedrana Prevendar, BRENDfulness, generacije promjena

Krenuli smo hrabro naprijed i nakon dugog, ne tako toplog ljeta, s dozom opreznosti u „novom normalnom“, izdali smo drugi broj BRENDfulness magazina.

Piše: Vedrana Prevendar
Foto: Dhar media

Kako dublje zalazimo u sferu organizacijske kulture, tako otkrivamo sve više nedovoljno ispričanih metoda i alata postavljanja kulture u tvrtke, nailazimo na fenomenalne govornike i stručnjake koji pomažu tvrtkama i organizacijama da usidre kulturu u svojim kapilarama i DNK-u, razgovaramo s liderima hrvatskih tvrtki koje svoju organizacijsku kulturu nastoje još više poboljšati iako su već sada uzor mnogim drugima.

O organizacijskoj kulturi tek smo počeli pisati, a nestrpljivi smo da vam ispričamo sve što znamo i što smo putem otkrili, te vas na neki način motiviramo da postanete bolji lideri, bolji šefovi i menadžeri, da vaši zaposlenici ne traže drugi posao, već žele ostati u timu koji povezuje njihov svakodnevni rad sa širim društvenim ciljem i pozitivnim promjenama te u timu gdje su jasno definirani načini napredovanja u karijeri.

Iz tekstova koji dolaze doznat ćete da se organizacijska kultura ipak može mjeriti, a na temelju našeg istraživanja otkrit ćemo vam što Generacija Z očekuje od tržišta rada, što ih motivira pri zapošljavanju i kakvu će energiju unijeti u radne kolektive. Svijet ipak ostaje na mladima pa nije loše upoznati buduće poslodavce s njihovim vrijednostima i očekivanjima od poslovnog okruženja i kolega. U ovom broju također predstavljamo novu BRENDfulness metodu, a na vama je da procijenite treba li vam i na koji način ćete ju primjenjivati.

Nove generacije donose promjene, a promjena je ono što mnogim malim i velikim tvrtkama itekako treba. Pojedine hrvatske kompanije prepoznale su važnost promjene i uvode razne programe mentalnog zdravlja i dobrobiti zaposlenika te redovne mindfulness radionice, no o tome više u sljedećem izdanju magazina.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads