Večernji list ponosno nosi Superbrands znak

Večernji list ponosno nosi Superbrands znak

Večernji list, dnevne novine i multimedijska platforma sa šest desetljeća dugom tradicijom, kapitalizirali su Superbrands status za 2019/2020 godinu.

Ponose se dugom tradicijom donošenja najnovijih i provjerenih informacija svojim vjernim čitateljima.

“Iznimno nam je drago što je Večernji list i ove godine ocjenjen najboljim u svojoj kategoriji. To postignuće još je važnije kada uzmemo u obzir da stručno vijeće Superbrendsa, koje je ocjenjivalo nominirane brendove, čine najbolji stručnjaci. Večernji list već 60 godina se trudi proizvesti najbolji sadržaj, a ovo priznanje svakako nam je dodatni poticaj da tako nastavimo i dalje”, rekao je Dražen Novak, voditelj promocije Večernjeg lista.

Večernji list ponosno nosi Superbrands znak

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Večernji list ponosno nosi Superbrands znak

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost, i emotivni učinak.

Večernji list je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!

Sve informacije o Superbrands projektu dostupne su na linku: http://superbrands.hr/

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.