SMART CAT – brendirani proizvodi

SMART CAT - brendirani proizvodi

Kreativna priča koja će imati svoju ustrajnost – to je želja brojnih brendova ali i moto kojim se u svom poslovanju vodi tvrtka Smart Cat.

Pripremila: Josipa Celinić
Foto: Dhar media

Promocija brenda, akcije ili neki poseban event u organizaciji tvrtke uvijek košta puno, a financije su najosjetljiviji dio svakog poslovanja. Pitanje je kako barem nakratko postati mađioničar i učiniti da promocija košta nešto manje, a traje čim dulje?

Šalu na stranu, promocija nekog brenda i jačanje njegova imidža u očima javnosti jedan je od najzahtjevnijih zadataka jer javnost cijeni ideju, kreativan proizvod, a ona dodatna vrijednost koju pri tom ostvaruje korisnik pa u konačnici i tvrtka, uvijek je plus. Kako udovoljiti šefu, a kako svojim korisnicima, kupcima i posjetiteljima te kako pritom pridobiti i nove, pitanje je koje slijedi već mnoge generacije stručnjaka svijeta marketinga.

Iako se struka konstantno razvija i oduševljava sve više, tvrtke se često odlučuju upravo za klasike, elegantne i jednostavne statemente.

SMART CAT - brendirani proizvodi

Kreativna priča koja će imati svoju ustrajnost – to je želja brojnih brendova ali i moto kojim se u svom poslovanju vodi tvrtka Smart Cat. Njihova usluga je proizvod koji će vašu tvrtku ili event ojačati na poziciji ekskluzivnih i onih koji paze na detalje, dok pri tom misle na svoje korisnike, na vrijedan znak pažnje koji neće nestati s micanjem pogleda.

Njihov proizvod nije komadić papira koji ćete zagubiti već staklena boca vode koja će na jedan elegantan način osnažiti imidž vaše tvrtke.

„Najčešće naši klijenti, tvrtke kojima je bitna zanimljiva i korisna promocija, brendiranu vodu koriste na eventima. Konkretno, sajmovi su odlična prigoda da njihov brendirani proizvod bude na čitavom prostoru, a ne samo na štandu kojeg su zakupili. Za razliku od letka ili sličnog materijala, brendirana boca nosi se u ruci, a kako je riječ o višekratnoj ambalaži, neovisno je li klijent izabrao staklo ili plastiku, koristi se i mjesecima kasnije“, istaknuo je Irinej Mucak iz marketinga tvrtke.

Kristalno čista izvorska voda iz staklene boce nudi osjećaj dobrodošlice, znak pažnje i osjećaj prisutnosti.

Kristalno čista izvorska voda iz staklene boce nudi osjećaj dobrodošlice, znak pažnje i osjećaj prisutnosti. Baš poput reklame koju ćete financirati za jedno emitiranje, a ona se nastavlja emitirati još nekoliko desetaka, a možda i stotina puta, brendirano piće u ruci krajnjeg korisnika promocija je koja ne zastarijeva.

Koja sve pića i u kojim sve ambalažama Smart Cat može brendirati logotipom ili porukom komentirao je Irinej: „Još uvijek je najpopularnija voda u plastičnim bocama od 0.25l do 1.5l zbog praktičnosti na otvorenim eventima. No za internu uporabu (konferencije, seminare, sastanke…) tvrtke se sve više odlučuju na elegantne staklene boce.

Posebno je to zanimljivo hotelima koji boce vode ili prirodnog soka sa svojim brendingom stavljaju u sobe gostima na raspolaganje ili ih nude kao ‘vodu za van’.“

SMART CAT - brendirani proizvodi
SMART CAT - brendirani proizvodi

Bilo da ste na poslovnom sastanku, boravite u hotelu s pet zvjezdica, trčite maraton u svom rodnom gradu ili ste samo gost ekskluzivnog eventa…uočit ćete gdje i na koji način se vaša konkurencija ili vaši suradnici promoviraju i jačaju svoju sliku u javnosti.

Možda ćete vidjeti tu istu flašicu i nekoliko tjedana nakon vašeg eventa, jer ljudi vole kvalitetne proizvode koje mogu koristiti opet i opet, dok nesvjesno promoviraju upravo vas. U tom slučaju, zahvalite svom dobavljaču.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.