Lea, Superbrands i poezija u Surovim strastima

Lea, Superbrands i poezija u Surovim strastima

Poduzetnica, spisateljica i pjesnikinja, vlasnica licence za Superbrands Hrvatska, marketinške agencije Dhar media, stručnog print i web formata medija o brendiranju Brend kultura, Lea Brezar gostovala je u podcastu Surove strasti.

 

Lea je otkrila detalje svojih početaka u svijetu poduzetnika, i strast prema pisanju: ”Moja svrha je pisanje, imam poriv da pišem i podijelim to sa svijetom”.

U zanimljivom gostovanju u epizodi podcasta Surovih strasti s Leom, bilo je riječi o komadićima iz njezina privatnog ali i poslovnog svijeta, isticala je zašto je Superbrands bitan te pojasnila osnove dharmičkog menadžmenta.

Osam knjiga zajedničkog nazivnika

”Trebaš iza sebe imati uspjehe koji će motivirat druge, a ja sam to shvatila u 35 godini života, kada sam odlučila i napisala dječju slikovnicu kao svoju prvu knjigu”, kazala je Lea.

Kroz osam objavljenih knjiga, različitih žanrova i formata – od priručnika do romana i zbirki pjesama, prožima se zajednički nazivnik – učenje i pomaganja – a Lea svoje knjige smješta u self-help.

”Ja pišem self-help. Moje knjige su self-help. Ja pričam o ljubavi. A kada pričaš o ljubavi, samo biraš format kroz koji ćeš ju prenijeti. Sve ovisi o inspiraciji.”, jasno je komentirala Lea različite forme svojih knjiga.

Porazi (ne)postoje

Kao najvažnije Lea je istaknula kako je prvo sredila svoj privatni život, da bi zatim krenula slagati poslovni život. “Kad imamo sređen život imamo sređen svijet, stvar je u organizaciji, stvari moraju biti dobro posložene da uspijemo”.

Istaknula je važnost unutarnjeg mira, ”jer kada je u nama mir, onda postaješ kanal za neke veće stvari“. U svojoj poslovnoj karijeri doživjela je nekoliko poraza, koji su ju naučili da razmisli dva puta: ”Ako ustaneš pobijedio si, i poraza nema”. Jer kako tvrdi, ”Pokušati planirati poraz prednost je da u konačnici lakše prebrodite gubitak, jer i poraz treba biti opcija na koju treba računati”.

Kao jednu od najbitnijih stvari za razvoj biznisa, istaknula je činjenicu da ”ništa nije osobno”, a ljudi s kojima radite su izričito važni.

Dharmički menadžment

S naglaskom na temu dharmičkog menadžmenta, u kojem se zdravi projekti i firme grade na temelju od ljubavi, dobrih timova i odnosa među tim ljudima, spomenuta je i konferencija SUPERJUNACI BIZNISA koja će se s temom ”Tijelo, um, duh”, održati 14.3.2019. u Double Tree by Hilton.

Intervju u cijelosti možete poslušati na linku ispod:

Surove strasti – Lea Brezar – Superbrands lavica

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads