FOUR POINTS BY SHERATON Ljubljana Mons – jedan od najboljih!

FOUR POINTS BY SHERATON Ljubljana Mons - jedan od najboljih!

Naša potražnja je sve zahtjevnija, a ponuda hotela Four Points by Sheraton Ljubljana Mons sve bogatija. Što se sve krije iza četiri zvjezdice ovog hotela u Ljubljani, otkrio nam je direktor prodaje, Antun Lojić.

Razgovarala: Josipa Celinić
Foto: FOUR POINTS BY SHERATON Ljubljana Mons

U prepunom rasporedu suvremenog čovjeka današnjice, za datume poslovnih ili privatnih obveza i putovanja, odabiremo samo najbolje i ne pristajemo na kompromise. U paketu ponude želimo udobnost, jednostavnost, vrijednost za novac.

Želimo opuštajući eksterijer okružen zelenilom, parkirno mjesto za svog limenog ljubimca, ugodan smještaj, popratne moderne tehnologije, finu hranu od domaće uzgojenih namirnica; dobro pivo, dobro vino; želimo hotel koji će brinuti o okolišu, o našim emocijama i našim potrebama.

Naša potražnja je sve zahtjevnija, a ponuda hotela Four Points by Sheraton Ljubljana Mons sve bogatija. Što se sve krije iza četiri zvjezdice ovog hotela u Ljubljani, otkrio nam je direktor prodaje, Antun Lojić.

FOUR POINTS BY SHERATON Ljubljana Mons - jedan od najboljih!Dio najveće međunarodne hotelske grupacije od 6900 hotela, Four Points by Sheraton Ljubljana Mons je prvoklasni hotel. U čemu je njegova posebnost i uspjeh?

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons jedan je od 30 brendova hotelskog lanca Marriott International, najveće hotelske grupacije u svijetu koja trenutno broji preko 6900 hotela i koja posluje u 127 zemalja svijeta. Trenutno je u svijetu 265 Four Points by Sheraton hotela, a još 118 novih je u projekciji.

Jedan od tih hotela je i naš hotel u Ljubljani koji uspješno posluje od 2004. godine kada je i sagrađen kao prvi design hotel u Sloveniji. U lipnju 2014. hotel se pridružuje brendu Four Points by Sheraton i trenutno smo jedini Marriott hotel u Sloveniji.

Jedna od posebnosti je lokacija hotela koji se nalazi u jednom od najljepših dijelova Ljubljane, okružen zelenilom, a svega 10 minuta vožnje do središta grada. Hotel ima veliko parkiralište s tri 22kw punionice za električne automobile, stanicu za „car sharing“ te 6 superbrzih električnih punionica za TESLA automobile. Hotel proizvodi električnu energiju i grijanje za vlastite potrebe, a višak struje prodaje na tržištu.

Hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons jedan je od vodećih konferencijskih hotela u Ljubljani i svake godine imamo velik broj različitih događanja.

Sveukupno gledano, posebno vodimo brigu o okolišu i razmišljamo zeleno, što je i u skladu s dugoročnom strategijom turizma Slovenije. Velika, možda i najveća posebnost hotela je naš program lojalnosti Marriott Bonvoy koji ima preko 100 milijuna članova koji ga po svojim benefitima svrstava u sam vrh svih hotelskih programa lojalnosti. Također, izuzetno smo ponosni na naše ljubazne i susretljive zaposlenike za koje već godinama dobivamo visoke ocjene i priznanja; znamo da bez toga nema uspjeha jednog hotela.

URAVNOTEŽEN ODNOS CIJENE I KVALITETE

Tko su najčešći gosti hotela Four Points by Sheraton? U kojem postotku su to obitelji s djecom? 

Naši gosti su prvenstveno gosti iz poslovnog segmenta, bilo da se radi o individualnim poslovnim gostima, poslovnim grupama ili gostima raznih konferencija, ali i individualni odmorišni gosti, sportske i turističke grupe koje dolaze najviše vikendom i u ljetnim mjesecima.

Naš hotel je namijenjen i poslovnim i odmorišnim gostima koji žele udoban i jednostavan smještaj, ali koji ne odstupaju od svojih standarda i koji žele uravnotežen odnos cijene i kvalitete. Osnovne vrijednosti brenda Four Points by Sheraton su iskrenost, jednostavnost i udobnost.

FOUR POINTS BY SHERATON Ljubljana Mons - jedan od najboljih!

CONNECTING ROOMS – IDEALNE ZA OBITELJI

Što je sve u ponudi hotela namijenjeno djeci, i što će zadovoljiti najmlađe posjetitelje i učiniti ugodniji boravak cijeloj obitelji?

U sklopu hotela imamo povezane sobe, tzv. „connecting room“ idealne za obitelji, jer su sobe povezane, a dijele ih vrata, tako da svatko ima svoj mir i komfor. Imamo super brzi i besplatni Wi-Fi te dovoljno USB utičnica za razne mobilne uređaje bez kojih danas djeca ne mogu.

U svim sobama je besplatna voda, kava, čaj a u višim kategorijama i besplatni minibar, što boravak čini jednostavnijim i ugodnijim. Veliko besplatno parkiralište blizu ulaza u hotel omogućuje jednostavan pristup za obitelji s puno stvari kao i dovoljan broj liftova u hotelu koji se nalaze odmah pokraj recepcije.

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons jedan je od 30 brendova hotelskog lanca Marriott International.

Za naše najmlađe posjetitelje, na terasi hotela imamo dječju igraonicu, a za one malo starije stolni nogomet i billard. U blizini hotela nalaze se i brojne druge atrakcije za djecu, poput vodenog parka Atlantis, zoološkog vrta ili popularnog muzeja lluzija.

Na kratkoj udaljenosti od hotela brojne su mogućnosti za obiteljske izlete, od Bleda, Bohinja, Postojnske jame ili pak izleta u prekrasnu prirodu ili planine. Za obitelji koje vole skijati, najveće skijalište u Sloveniji je na samo 20 minuta vožnje te za ljubitelje golfa, na približnoj udaljenosti na raspolaganju su čak tri golf igrališta.

Što sadrži neka vaša paket-ponuda? Što sve vaš gost može odabrati?

Nudimo gostima udoban smještaj u 114 modernih i dobro opremljenih soba i apartmana te 11 konferencijskih dvorana. U sklopu hotela se nalaze dva restorana, bar s terasom, lounge te moderni fitness centar s lijepim pogledom na zelenilo te finska sauna.

Osim redovne ponude, hotel nudi i različit izbor paketa, obiteljski, romantični, paket koji uključuje razgled Ljubljane i dr. Gosti mogu uživati i u aktivnom odmoru s obzirom na to da se u sklopu hotela nalazi moderan fitness centar i prostor za jogu, a pokraj hotela je i nova biciklistička staza koja vodi sve do parka Tivoli i centra Ljubljane, a za ljubitelje trčanja u blizini je i staza za trčanje.

INTERNACIONALNA KUHINJA, LOKALNE NAMIRNICE

Kako hranom zadovoljavate goste iz cijelog svijeta? Koje sve specijalitete i raznolike namirnice imate u ponudi za svoje goste?

Kao dio međunarodnog brenda, gosti nam dolaze iz svih krajeva svijeta tako da je bitno imati raznoliku kulinarsku ponudu, svježe pripremljenu i ukusnu hranu.

FOUR POINTS BY SHERATON Ljubljana Mons - jedan od najboljih!

Naša ekipa u odjelu hrane i pića osmišljava ponudu hrane koja se prilagođava potrebama gostiju, nacionalnosti te mijenja sezonski. Uglavnom su to jela slovenske i internacionalne kuhinje, ali sva su pripremljena od lokalnih namirnica.

Imamo u ponudi velik izbor piva iz našeg Best Brew® programa kao i izvrsna slovenska vina, poznati Mons burger, a sva jela od govedine radimo od suho odležanog goveđeg mesa.

Gosti iz cijelog svijeta, vjerujemo, čine izazov za kvalitetnu ponudu hotelskih obroka. Koji su temelji za zadovoljnog i sitog gosta hotela?

Da bismo uspjeli ispuniti sve veća očekivanja gostiju u pogledu kvalitete i okusa hrane, ključno je imati vrhunske namirnice. Sve namirnice nabavljamo od lokalnih slovenskih dobavljača, malih farmera, kontroliranog su porijekla, sezonske i svježe, a pomno ih biraju naš šef nabave g. Damjan Rodošek i šef kuhinje g. Gregor Stare.

Posebnu pažnju smo posvetili doručku gdje zaista imamo bogat izbor raznolike hrane i pripremu jela pred gostom te nudimo gostima više od propisanog standarda.

FOUR POINTS BY SHERATON Ljubljana Mons - jedan od najboljih!

MONS TORTA

Imate li neke svoje recepte, koji su isključivo namijenjeni gostima hotela?

Imamo, to je naša Mons torta na koju smo posebno ponosni i koja je u potpunosti naš recept i rađena od naših majstora slastičara. Mons torta je u redovnoj ponudi hotela, a moguće ju je kupiti i za van.

U hotelu imate prostore namijenjene i za poslovna događanja, konferencije, okrugle stolove. Koliko raznolikih ponuda imate za poslovne subjekte?

Hotel jedan je od vodećih konferencijskih hotela u Ljubljani i svake godine imamo velik broj različitih događanja, od jednostavnih do onih najzahtjevnijih. Naša lokacija nam omogućuje da evente organiziramo i izvan hotela, razne zabave i koncerte, BBQ, obrede za vjenčanja i dr.

Sve namirnice nabavljamo od lokalnih slovenskih dobavljača, malih farmera, kontroliranog su porijekla, sezonske i svježe.

Hotel raspolaže s preko 1600 m2 konferencijskog prostora. Ima 11 moderno opremljenih konferencijskih dvorana visokih stropova, gotovo sve dvorane imaju dnevno svjetlo, suvremenu tehničku opremu, dekorativnu rasvjetu, tehničku kabinu, a posebno ističem ekipu naših tehničara koji vode brigu da svaki event tehnički bude besprijekorno organiziran.

Dodatna prednost je i besplatno hotelsko parkiralište za preko 350 vozila što hotel čini idealnim za organizaciju raznih konferencija, vjenčanja i ostalih događanja do 500 osoba.

JEDAN OD NAJBOLJIH U EUROPI

Hotel uskoro očekuju neke promjene?

Zahvaljujući našem vlasniku hotela, gospodinu Joži Aderliču i viziji direktora hotela gospodina Aleksandra Valentina, uskoro, točnije u svibnju započinjemo veliku investiciju u dogradnju krila hotela s novih 122 suvremeno opremljenih soba i apartmana dizajniranih po najnovijim standardima brenda Four Points by Sheraton.

Osim novih soba, izgradit će se i garaža za 100 vozila, wellness-centar s manjim bazenom te dvije konferencijske dvorane. U sklopu dogradnje u potpunosti će biti obnovljeni recepcija, glavni hol, dvije restauracije te hotelski bar i terasa. Planiran završetak je kolovoz 2020.

Možete li podijeliti s nama neki od najčudnijih ili najsmješnijih zahtjeva gosta vašeg hotela?

Puno je različitih zahtjeva i posebnih želja koje svakodnevno dobivamo od naših gostiju i kojima nastojimo udovoljiti. Najvažnije je gostu ne reći ‘ne’. Pa ako nekad i nije moguće udovoljiti zahtjevu, bitna je komunikacija, povratna informacija, da gost vidi da smo se angažirali i posvetili tom zahtjevu, da dobije osjećaj da nije samo broj, da se osjeća dobrodošao i da mu se posvećuje pažnja. To je bitno.

Kako smo mi jedini Marriott hotel u Ljubljani, radi našeg programa lojalnosti, često kod nas dolaze gosti koji odsjedaju u Marriott brendovima više, luksuzne kategorije, tako da često dobivamo zahtjeve koji premašuju naš zadani standard kategorije hotela i brenda Four Points by Sheraton. S jedne strane to nam predstavlja izazov, a s druge strane to nas tjera da budemo bolji i da pružamo veću dodanu vrijednost za naše goste.

Ponosni smo što je naš hotel u Ljubljani jedan od najboljih Four Pointsa u Europi.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads