Business Media Group dobila Best Buy Award 2024./2025.

Potrošači u Hrvatskoj su odlučili: Business Media Group je br. 1 brend za najbolju vrijednost za novac u 2024./2025.

 

Best Buy Award medalju 2024./2025. dobila je grupacija Business Media Group čiji je suosnivač i direktorica mr.sc. Sandra Mihelčić, a koja u fokusu poslovanja ima organiziranje i vođenje edukacija za poslovne ljude, te izdavanje specijaliziranih poslovnih medija. Dobivanje ovog prestižnog certifikata bio je i povod za nekoliko pitanja direktorici Mihelčić.

 

Možete li hrvatske potrošače uputiti malo u vezi spomenutog certifikata?

Best Buy Award status i medalju mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima Best Buy Award osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova ispitanika) u svojoj kategoriji. Istraživanja Best Buy Award potpisuje švicarska kuća ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Zurichu u suradnji sa svojim brojnim eminentnim međunarodnim i lokalnim partnerima.

Najnovije istraživanje tržišta Best Buy Award u Hrvatskoj, koje je provela međunarodna organizacija ICERTIAS sa sjedištem u Zurichu, Švicarska, pokazalo je da je Business Media Group dobila najviše glasova od strane hrvatskih potrošača za pružanje najbolje vrijednosti za novac.

Reputacija brenda, pojačana s Best Buy Award – No. 1 in Price-Quality Ratio, utječe na odluke potrošača, potičući prodaju i profitabilnost. Osvojiti Best Buy Award – No. 1 in Price-Quality Ratio ističe predanost brenda pružanju najbolje vrijednosti, što rezonira s kupcima koji traže i kvalitetu i pristupačnost. Nadalje, Best Buy Award – No. 1 in Price-Quality Ratio naglašava trajnu vrijednost, osiguravajući tržišnu poziciju i profitabilnost brenda s posvećenim kupcima koji ga slijede.

Reputacija brenda, utemeljena na pružanju proizvoda i usluga s visokom vrijednošću, igra ključnu ulogu u oblikovanju preferencija potrošača. Kombinacija pristupačnosti i kvalitete poboljšava zadovoljstvo i lojalnost kupaca.

Iskorištavanje društvenog dokaza i formiranje emocionalnih veza ne samo da potiče prodaju, već osigurava i dugoročnu vrijednost. Ovi čimbenici dovode do jačanja reputacije brenda, ključne za privlačenje novih kupaca i održavanje profitabilnosti kroz vjernu bazu potrošača.

 

Jeste li upoznati s pitanjem iz istraživanja koje je prevagnulo u korist certifikacije?

Da, glavno pitanje je bio u ispitivanju: „Navedite naziv tvrtke koja u Hrvatskoj organizira i nudi jednodnevne i/ili višednevne poslovne konferencije najboljeg omjera cijene i kvalitete:“ A najčešći odgovor je bio: Business Media Group.

Partner u svakoj tvrtki

Koliko dugo posluje vaša tvrtka i što biste istaknuli kao posebnost koju su uvidjeli i ispitanici koju sudjeluju u vašim poslovnim aktivnostima?

Business Media Group na hrvatskom tržištu posluje pune 22 godine. Krilatica nam je “Partner u svakoj tvrtki”, što znači da naša izdanja možete pronaći u EU i RH, posebno među računovođama, tajnicama, obrtnicima te pravnicima, kao i među hrvatskim udrugama i državnim institucijama. Osim tiskanih i internetskih izdanja poslovnih medija, bavimo se i organizacijom konferencija, seminara, evenata te pružanjem poreznih i pravnih savjeta.

U suradnji s više od stotinu suradnika-autora koji doprinose razvoju naše grupacije, izdajemo stručne knjige te organiziramo seminare iz područja menadžmenta, marketinga, računovodstva, poreza i prava za što smo i dobili ovu prestižnu međunarodnu nagradu.

 

Ovo vam nije prvo priznanje, certifikat ili nagrada za uspješno poslovanje?

Hrvatski poslovnjaci su odabrali Poslovni savjetnik kao ponuđača najveće razine kvalitete za jednodnevne i višednevne poslovne konferencije, seminare i radionice u Republici Hrvatskoj, prema istraživanju kvalitete – BUSINESS QUDAL – QUality meDAL iz veljače 2015. i studenog 2019. Poslovni savjetnik je dobitnik nagrade Best Buy za organizaciju jednodnevnih seminara za 2020./2021.,a Business Media Group za 2024./2025. godinu, prema istraživanju u kojem su sudjelovale isključivo poslovne osobe. Dobitnici smo i brojnih drugih poslovnih nagrada i priznanja poput Stvaratelji za stoljeća i nagrade udruženja menadžera Croma.

 

Ove godine 14. prodajna konferencija Superprodavač

Koji su vam trenutno događaji aktualni, a koje pak spremate do kraja godine?

Trenutno radimo na organizaciji ovogodišnje, četrnaeste po redu prodajne konferencije Superprodavač koja će ove godine okupiti čak trideset i pet predavača, laureata i panelista iz Hrvatske, Srbije i Slovenije. Radi se o velikom i organizacijski zahtjevnom projektu, najvećoj prodajnoj konferenciji u EU i cijeli naš tim je angažiran oko tog projekta.

Zahvaljujemo našim klijentima, zaposlenicima i suradnicima na 22 godine povjerenja i veselimo se suradnji i u narednim godinama. Ovo priznanje potiče lojalnost, koristi društveni dokaz i produbljuje emocionalne veze, što je ključno za privlačenje naših novih kupaca.

____________________________________

Best Buy Award je istraživački postupak, međunarodni certifikat i medalja kojom se označavaju proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete (Best Buy). Kada pri vašoj sljedećoj kupnji na nekom proizvodu ili usluzi uočite plavu medalju Best Buy Award znat ćete da taj proizvod, odnosno ta usluga ima najbolje ocjene potrošača kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete.

 

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.