Bernays zna kako brendirati državu

Bernays zna kako brendirati državu

Sudjelujte na trećoj međunarnodnoj konferenciji u organizaciji Edward Bernays University Collegea, koja će se održati 10. i 11. svibnja 2019., pod nazivom „U potrazi za zajedničkim nazivnikom: komunikacija, turizam, nacionalna kultura i brend“– i saznajte kako više nikad ne objašnjavati nekome odakle ste.

Koliko često ste se uhvatili kako nekome tko nikada nije čuo za Hrvatsku objašnjavate gdje se ona nalazi? „Ma znaš, Balkan. Jadransko more? Šuker. Janica Kostelić. Bivša Juga?“. Malo igre asocijacija i već ste na tragu da vas vaš sugovornik točno pozicionira na svojoj mentalnoj mapi svijeta.

Zašto je to uopće bitno? Ne samo da izbjegnete dosadna objašnjavanja neupućenima u našu nacionalnu geo-političku situaciju, već i zato što jak nacionalni brend privlači ulaganja, olakšava izvoz naših proizvoda, ali i osigurava uspješne internacionalne političke odnose. Riječ je o izgradnji imidža države i unaprijeđenju promocije Hrvatske u svijetu – a sve o tome moći ćete saznati upravo na Bernaysu.

Bernays zna kako brendirati državu

Živimo u vremenu kada je važno da se za vas zna – jaka prisutnost na društvenim mrežama, u medijima, te u svjesti potencijalnih potrošača sve je važnija, čak i za nacije. Može se reći kako je menadžment nacionalnog identiteta i njenog imidža „a new frontier“, ona na kojoj stoje stručnjaci iz područja komunikacije i turizma, kao i svi oni koji znaju kako biti uspješan na međunarodnom tržištu.

Bernays zna kako brendirati državu

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads