U ovim tvrtkama rade najsretniji zaposlenici u Hrvatskoj

U ovim tvrtkama rade najsretniji zaposlenici u Hrvatskoj

Kraj godine vrijeme je kada je potrebno sumirati, zaključiti i podvući crte, kako bismo nešto pametniji krenuli u nove izazove. Upravo to učinili su i Croatia’s Best Employer Brand Awards te portal MojPosao koji su još jednom proglasili najbolje poslodavce za proteklu godinu. Kad se sve zbroji i oduzme – ovo su poslodavci koji su najviše učinili po pitanju organizacijske kulture i zadovoljstva zaposlenika.

Piše: Stella Ćaleta
Foto: Unsplash

Best Employer Brand Awards u organizaciji CareerCentra i posebnog partnera, agencije Degordian, nagradili su poslodavce koji su najbolje upravljali svojim brendom kroz aktivnosti usmjerene na zadovoljstvo zaposlenika. Tako je Atlantic grupa drugu godinu za redom osvojila glavnu nagradu, Grand Prix za ukupnu pobjedu, skupa s pobjedama u šest kategorija, prenosi Lider. Imaju i najbolju employer branding menadžericu – tu titulu odnijela je Tina Miličić.

Crème de la crème

A1 se pokazao ozbiljnim konkurentom za prvu nagradu, a pobjedu su odnijeli u kategorijama Najbolja interna komunikacija (gdje naslov dijele s Atlantic grupom), Najbolji employer brand event, Najbolja digitalna komunikacija, Najbolji well-being program te Najbolji employer brand u Telekom sektoru. Najbolji brend IT sektora je Infobip, a nagrade su osvojili i u kategorijama Najbolji studentski program te Najbolji employer brand tim koji vodi Monika Ivanović. U drugim kategorijama nagrade su odnijeli i Coca-Cola HBC Hrvatska, BE-terna, INA Grupa, Kaufland Hrvatska, EY, Njuškalo, te Ciklopea.

Najbolji po ocjeni zaposlenika

Najbolje poslodavce još jednom je proglasio i portal MojPosao u sklopu konferencije Udruge U4HR i Lidera. Pobjednici su imenovani na temelju anonimne ocjene samih zaposlenika, objavio je MojPosao.

Najbolji poslodavci u kategoriji velikih tvrtki su Infinum, dm-drogerie markt i Rimac Automobili. U kategoriji srednji tvrtki nagrade su odnijeli Q agency, BORNFIGHT i Logista, a u kategoriji malih tvrtki COBE, Ars Futura te Integracija od-do.

Iza nas je posebno izazovna godina u kojoj su se tvrtke morale prilagoditi na promjene bez presedana, stoga su ove nagrade utoliko značajnije. Izazovi koji u pitanje dovode poslovanje ne smiju iz fokusa maknuti zadovoljstvo zaposlenika, a tvrtke koje u tome prednjače zaslužuju priznanje. Stoga – salut!

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads