Trend stvaranja organizacijske kulture promjene stiže i u Hrvatsku

Trend stvaranja organizacijske kulture promjene stiže i u Hrvatsku

Stručnjaci iz područja vođenja, antropolozi i vrhunski govornici sudjelovat će na prvoj hrvatskoj konferenciji o organizacijskoj kulturi „OK je promjena“

Važnost stvaranja organizacijske kulture promjene koja će upravo nositi godine promjena u kojima se nalazimo, postaje prioritet u organizacijama diljem svijeta. Taj trend stiže i u Hrvatsku te će o njemu biti govora na konferenciji “OK je promjena” u organizaciji Dhar medije i online magazina BRENDfulness.

BRENDFULNESS METODA

„Brendfulness metoda prepoznaje čovjeka i stavlja ga u središte svakog poslovanja. Svrha jedne organizacije je proces usklađenja vrijednosti koje promovira s vrijednostima pojedinca i to bi trebala biti slika svake organizacije. Povezati to dvoje, a pritom podržavajući rast i razvoj svakog zaposlenika nudeći mu da se u njoj ostvari u kontekstu posla kojeg obavlja, ciljevi su koje će nositi 21. stoljeće i godine promjena koje su pred nama“, izjavila je Lea Brezar, CEO Dhar media, konzultantica za organizacijsku kulturu i vođenje, spisateljica i pjesnikinja.

DOLAZE STRUČNJACI IZ PODRUČJA ORGANIZACIJSKE KULTURE, ANTROPOLOZI I VRHUNSKI GOVORNICI

Konferencija će se održati 2. rujna 2021. od 9 do 16 sati u prostorijama škole Epoha, a ugostit će stručnjake iz područja organizacijske kulture i vođenja, antropologe i vrhunske govornike.

Na sveukupno pet predavanja govorit će Lea Brezar, CEO Dhar media, kozultantica za organizacijsku kulturu i vođenje, spisateljica i pjesnikinja; Walter Faaij, korporativni antropolog i osnivač Green Culture Laba; Dijana i Viktor Vetturelli, osnivači konzultantske tvrtke VETTURELLI; Zrinka Jezdić, voditeljica AromaVita Instituta za istraživanje i razvoj primjene esencijalnih ulja s ciljem očuvanja mentalnog zdravlja i zadovoljstva na poslu/životu i Gregg Ward, MCEC, BCC, CMC – emeritus, nagrađivani autor, govornik, savjetnik, voditelj, izvršni trener.

SVE ZAPOČINJE S POŠTOVANJEM

„Organizacijski lideri moraju prihvatiti da je pandemija promijenila živote sviju nas. Jednostavno je nelogično pomisliti da će se naši zaposlenici i tvrtke funkcionirati na potpuno isti način kao i prije. Umjesto toga, moramo prepoznati da su stvari drugačije i da moramo prilagoditi sebe i svoje tvrtke ako želimo napredovati u ovom novom postpandemijskom svijetu.

Vjerujem da sve započinje s poštovanjem: poštivanje naših zaposlenika koji sada na svijet, svoj život i svoj rad gledaju drugačije, te poštovanje naših kupaca/klijenata koji od nas imaju nova i drugačija očekivanja. Ako imamo poštovanja, možemo se prilagoditi na odgovarajući način, a zauzvrat ćemo biti poštovani. Od tog trenutka dalje je sve pitanje strategije i izvršenja. Ne kažem da će to biti lako, ali kažem da bez poštovanja neće biti moguće učinkovito se prilagoditi i promijeniti“, rekao je Gregg Ward, nagrađivani autor, govornik, savjetnik, voditelj, izvršni trener te jedan od govornika na konferenciji.

Prijaviti se možete na službenoj web stranici konferencije ili direktno putem maila.

Vrijeme je za stvaranje organizacijske kulture promjene, odnosno za njezinu transformaciju u ovim izazovnim vremenima.

Tags:

  • Show Comments (2)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.