Saznajte kako je biti učenik škole Epoha

saznajte kako je biti učenik škole Epoha

Uoči upisa u osnovnu i srednju školu, Epoha poziva djecu i njihove roditelje na dan otvorenih vrata te omogućuje svim znatiželjnima i zainteresiranima boravak na jednom školskom satu

 

Osnovna i srednja škola Epoha 9. ožujka 2024. od 9 do 13 sati organizira dan otvorenih vrata na koji poziva sve zainteresirane roditelje i učenike da se uz prigodni program upoznaju s procesima nastave. Nastavnici i stručni tim škole pokazat će posjetiteljima crtice iz nastave, radove učenika škole te će održati okrugli stol pod nazivom „Iskustvo učenja u Epohi“.

U tjednu od 11. do 15. ožujka 2024. primit će sve one koji žele saznati kako je to biti učenik škole Epoha. Uz prethodnu najavu putem e-maila info@epoha.hr posjetitelji mogu rezervirati termin dolaska na jedan školski sat. Prijave su u tijeku, a broj termina ograničen.

saznajte kako je biti učenik škole Epoha

Zašto odabrati EPOHU, privatnu osnovnu ili srednju školu?

Zaposlenici škole svjesni su svih faza razvoja djeteta, počevši s prvim razredom osnovne škole pa do završetka srednjoškolskog obrazovanja. Epoha radi prema državnom programu, a pristup podučavanju i metodika rada koje se koriste dobro su poznate i priznate metode iz suvremene pedagogije, waldorfske pedagogije i psihologije.

Njihov zadatak je osnažiti dijete za izazove života, jačati njegovu individualnost i usmjeriti ga na preuzimanje odgovornosti za vlastiti proces učenja. Takvim pristupom radi se na jačanju emocionalnih i socijalnih kompetencija te na usmjeravanju prema područjima koja im leže i prema kojima će se usmjeriti kasnije u životu.

Nastavnici u radu s djecom razvijaju njihovo kritičko razmišljanje, što im olakšava prilagodbu promjenama suvremenog načina života.

Rad škole: nastava počinje u 8:15 h, a završava u 15:55 h, ovisno o rasporedu i razredu.

Mobiteli: učenici u školi nemaju mobitele.

Strani jezici: engleski i njemački, latinski, talijanski (izborni – gimnazija).

Zadaće: učenici dio svojih zadaća rade u školi. Za njih je u tjednom rasporedu rezervirano nekoliko školskih sati, ovisno o razrednom odjeljenju.

Izvannastavne aktivnosti / fakultativna nastava: arts&crafts, zbor, dramska, vrtlarstvo, solfeggio.

Emocionalni odgoj: održava se u obliku radionica u svim razredima kao dio preventivnog programa.

Školske novine: škola ima školske novine koje pišu učenici od petog do osmog razreda osnovne škole te srednjoškolci.

Osnovna i srednja škola Epoha nalaze se na adresi Sopot 2, 10090 Zagreb – Podsused. Više informacija o školi i upisima pronađite na njihovoj web stranici www.epoha.hr

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.