Polleo Sport – Superbrand 2017/18.

Polleo Sport - Superbrand 2017/18.

Pravu vrijednost Polleo Sporta čine zaposlenici i ljubitelji brenda koji zajedno čine fitness zajednicu zbog koje se Polleo Sport iz dana u dan trudi biti bolji, inovativniji i kreativniji.

EMOCIJA 

Jedinstvena promocija Polleo Sporta leži u personaliziranom, iskrenom i inovativnom načinu pristupanja kupcu. Cilj svih promotivnih aktivnosti jest pružiti jedinstveno iskustvo kupnje i osjećaj pripadnosti fit zajednici. Osjećaj pripadnosti i vjernost kupaca najveće su blago Polleo Sporta.

Da ni nebo nije granica pokazuje otvorenje Polleo Sport poslovnice u centru grada Zagreba, kada je maskota Polleo Sporta – lav Mislav, padobranom skočio ispred same poslovnice. Svako otvorenje obilježava tradicionalno rušenje Zida loših navika kojeg uvijek ruše sportske legende poput Željka Mavrovića, hokejaša Medveščaka, Mirze Džombe, prve momčadi Hajduka te zlatnih rukometaša.

Polleo Sport svoje poslovnice uvijek pozicionira na premium lokacijama, u samom centru grada ili u velikim trgovačkim centrima. Poseban marketinški pristup svakom projektu diferencira Polleo Sport te daje poseban potpis kampanjama.

Polleo Sport - Superbrand 2017/18.

KVALITETA

Svakog dana, Polleo Sport zagovara kvalitetu i predanost sigurnosti, pravilnoj prehrani, vrijednosti u novcu te kvaliteti proizvoda. Upravo radi toga se posebna pažnja pridaje brizi za korisnike i traženju inovativnih rješenja. Pravu vrijednost Polleo Sporta čine zaposlenici i ljubitelji brenda koji zajedno čine fitness zajednicu zbog koje se Polleo Sport iz dana u dan trudi biti bolji, inovativniji i kreativniji.

Temeljne vrijednosti ove tvrtke su promicanje obrazovanja, društveno odgovorno poslovanje te podizanje svijesti o važnosti zdravog i kvalitetnog življenja. Živjeti ono što volimo te pritom živjeti zdravo, izgledati dobro i osjećati se odlično u vlastitoj koži, odlike su koje zagovara ovaj lider.

Polleo Sport - Superbrand 2017/18.

POUZDANOST

Korijeni Polleo Sporta sežu do 2008. godine kada je osnovan ovaj najveći lanac zdrave i sportske prehrane u Jugoistočnoj Europi. Osluškujući potrebe tržišta, brend su osmislili profesionalni i društveno osviješteni sportaši u želji da stvore fitnes zajednicu posvećenu promociji zdravog i aktivnog života.

Na početku 2018.godine, Polleo Sport broji 14 poslovnica u Hrvatskoj, tri u Makedoniji, a od ožujka 2018. godine prvu poslovnicu u Sloveniji. Uz poslovnice, Polleo Sport ima i najbolju mogućnost online kupovine. Svoje online tržište Polleo Sport je 2015. godine proširio na Sloveniju, a 2016. godine i na Austriju.

Osim poslovnica i online kupovine, Polleo Sport je prije pet godina otvorio fitness centar – City Fitness u Osijeku koji je financijski i društveno najuspješniji fitness projekt u Hrvatskoj.

Od samog početka, Polleo Sport uživa povjerenje svjetski poznatih brendova poput Optimum Nutritiona, Myproteina, Scitec Nutritiona, Garmina, Polara, Suunta, Samsunga, Nikea. Reeboka, Under Armoura, Everlasta te mnogih drugih koji u Polleo Sportu imaju najširu i najekskluzivniju ponudu za sportaše i rekreativce.

Polleo Sport - Superbrand 2017/18.

RAZLIČITOST

Polleo Sport u svojoj ponudi obuhvaća sve proizvode koji doprinose zdravom i aktivnom načinu života. Kupac na jednom mjestu može pronaći sve što mu treba kako bi se pravilnije hranio, kvalitetnije vježbao i aktivnije živio.

Polleo Sport vjeruje u integritet i jamči kvalitetu svojih proizvoda koji su odobreni od strane Ministarstva zdravlja i odgovaraju standardima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Kvalitetu proizvoda iz njihovog asortimana prepoznali su brojni partneri, ali i sportski klubovi poput HNK Hajduk, NK Osijek te KHL Medveščak kojima je Polleo Sport nutricionistički partner.

Djelatnici prolaze brojne edukacije u vidu seminara i predavanja vrhunskih stručnjaka. Kako bi edukacija o zdravom načinu života bila dostupna svima, Polleo Sport je 2015. godine preuzeo portal Building-body.com u kojemu okuplja sve stručnjake iz područja fitnesa, nutricioniste, profesionalne sportaše te liječnike i brend ambasadore kako bi podijelili svoja znanja i iskustva.

Portal je u prosincu 2016. godine dobio i svoju tiskanu inačicu koja se distribuira u Polleo Sport poslovnicama, na prodajnim mjestima Tiska, u partnerskim teretanama, prilikom kupnje na webshopu te u odabranim kafićima. Kako bi garantirao kvalitetu, Polleo Sport razvija i vlastite linije proizvoda –Proseries, Numbers Are Good i Atleticore. Svi proizvodi Polleo Sporta imaju tri misije – educirati, motivirati i oplemeniti život.

Polleo Sport - Superbrand 2017/18.

JESTE LI ZNALI…

• Pokret Brišemo granice najveći je zdravi pokret u regiji s više od 20.000 hashtagova na društvenim mrežama.
• Polleo Sport je tvrtka s najvećim rastom na tržištu u povijesti hrvatskog tržišta sportske prehrane i opreme.
• Polleo Sport je vlasnik Building-body.com, najčitanijeg fitness portala u Hrvatskoj te Building-body.com magazina.
• Polleo Sport je vlasnik Zoe Leggings – najvećeg modnog i fitness brenda za žene u Europi.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.