Ogledala – treći u nizu roman autorice Lee Brezar

Ogledala - treći u nizu roman autorice Lee Brezar

Autorica Ogledala – Lea Brezar, poručila je: “Život piše surove priče, no uvijek postoji svjetlo na kraju tunela”.

Foto: Dhar media

Treći u nizu roman autorice Lee Brezar, „Ogledala“, kojeg je Sandra Pocrnić Mlakar, urednica i vlasnica Beletre proglasila njenim najvještijim literarnim djelom do sada, priča realne i surove priče koje pozivaju na osobnu promjenu. Na predstavljanju romana održanom 16. lipnja u intimnom i toplom ambijentu novoosnovane srednje škole Epohe u Zagrebu uz podršku Avona, tražio se stolac više.

Njen roman nudi čitatelju priče petero likova, temeljenih na arhetipovima, čiji se životni putovi suptilno dotiču, a time i mijenjaju. „Težimo obazrivosti i razumijevanju, jer jednim pogledom ili stiskom ruke možemo potaknuti promjenu u nečijem životu.“, poručila je Lea okupljenima.

Reakcije zainteresirane publike pokazale su da njena poruka pada na plodno tlo.

Ogledala - treći u nizu roman autorice Lee Brezar

„Rijetki su autori, oni svjetski ili regionalni, koji su pokazali da su kadri napisati kvalitetno djelo u toliko žanrova. Lein široki opus djela, od poezije, priručnika, pa do romana, dokazuje njenu vještinu.“, izjavila je Alis Marić, blogerica i influencerica koja stoji iza portala Čitaj knjigu, a potvrdili su i ostali gosti.

Na predstavljaju su kao gosti sudjelovali, uz Alis Marić i Sandru Pocrnić Mlakar, i Zrinka Jezdić, clin. aromath. i autorica knjige Arhetipovi esencijalnih ulja, te Lucija Josipović, voditeljica oglašavanja i odnosa s javnošću Avona. Avon je svima okupljenima osigurao poklone iznenađenja.

Ogledala - treći u nizu roman autorice Lee Brezar

Komentari publike i gostiju potvrdili su kako su gorke priče prezentirane u romanu, kao i likovi koji ih nose, zaista ogledala u kojima čitatelj ogleda vlastiti život.

_________________________________________________________________________________

Lea Brezar je rođena 1977. godine u Zagrebu. Produktivna je, entuzijastična i odvažna spisateljica koja se okušala u self-helpu, poeziji te dječjoj književnosti i romanima. Aktivna je promotorica poezije. Njen projekt #odapoeziji – poezija na city lights plakatima održava se u kasno proljeće od 2016. Radi uspjeha dviju zbirki pjesama „Oda godinama“ i „Pusti“, objavljuje i treću zbirku.

Vodi marketinšku agenciju Dhar media zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta, koja vodi niz klijenata, obuhvaća projekte Superbrands, stručni magazin Brend kultura i nagradu Ful kulturno.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads