NOVA rent a car – Bezbrižna vožnja vrijedna Oskara

NOVA rent a car - Bezbrižna vožnja vrijedna Oskara

Što NOVA Rent a Car izdvaja iz mase – beskompromisna težnja kvalitetnom poslovanju.

Pripremila: Stella Ćaleta
Foto: Ashley Colburn, Alen Tkalčec

Jedno od najvažnijih pitanja koje si postavljamo prije svakog putovanja svakako je: kamo ići? Osim odabira destinacije, druga najvažnija odluka koju ćete donijeti uključuje izbor načina kako do te destinacije i doći. Nova Rent a Car omogućuje bezbrižnu i sigurnu vožnju, upravo za one situacije kada putovanje vlastitim automobilom, iz kojeg god razloga, nije opcija.

Putovanja vlakom ili autobusom svakako imaju svoje čari. No, ukoliko želite apsolutnu slobodu u kretanju prema plaži po vašem izboru, ali želite ponekad i malo skrenuti s puta te se uputiti na koju neplaniranu avanturu – dakle, uživati u samom putovanju, a ne tek u stizanju na sam cilj, osobni automobil pravi je izbor za vas.

NOVA rent a car - Bezbrižna vožnja vrijedna Oskara

BEZBRIŽNO LJETO

Tu na scenu stupa Nova Rent a Car, koja omogućuje bezbrižnu i sigurnu vožnju, upravo za one situacije kada putovanje vlastitim automobilom, iz kojeg god razloga, nije opcija.

Za početak, tko ili što je Nova Rent a Car? Riječ je o jednoj od vodećih agencija za najam vozila u Hrvatskoj, koja posluje od 2009. godine. Svoje urede ima u svim većim gradovima, kao i u zračnim lukama (Zagreb, Split, Pula, Zadar, Dubrovnik, Šibenik, Trogir, Kaštela, Makarska i Opatija), čime osigurava laku dostupnost kamo god se uputili.

U svojoj floti imaju široku lepezu vozila različitih brendova i veličina – od obiteljskih do sportskih, od kabrioleta za romantičnu vožnju u dvoje do kombija za putovanja s ekipom, kao i vozila od onih ekonomičnijih pa sve do luksuznih i glamuroznih, za nezaboravno vozačko iskustvo.

No, široka ponuda vozila nije ono po čemu se Nova Rent a Car izdvaja od drugih sličnih poduzeća na tržištu.

2017. godine Nova Rent a Car osvojio je nagradu za najboljeg poslodavca među rent-a-car agencijama.

LINIJA MANJEG OTPORA

Do sada ste sigurno postali svjesni da, čime god se bavili, koji god posao radili, možete mu pristupiti na dva načina. Prvi, takozvana linija manjeg otpora – znači da niste posve posvećeni, ne dajete
svoj maksimum, a zauzvrat su rezultati prosječni, osrednji, ne baš briljantni. Koji je tu rizik? Da se utopite u moru prosječnih, ne baš briljantnih poduzeća koja plivaju kompetitivnim oceanom zvanim tržište rada.

S druge strane, svom svakodnevnom poslovnom djelovanju možete pristupiti s odlukom da je cilj kvaliteta, a sredstvo do nje maksimalna predanost radu. Pri tome sami definirate što za vas to znači.

Kreativnost i inovacija u proizvodnji i pružanju usluga, težnja vrhunskoj kvaliteti, usmjerenost na korisnike, ali i na odnose među suradnicima – mogućnosti su bezbrojne. Upravo ovdje dolazimo do onoga što Rent a Car izdvaja iz mase, a to je beskompromisna težnja kvalitetnom poslovanju. Dakle, nikako linija manjeg otpora.

Što NOVA Rent a Car izdvaja iz mase – beskompromisna težnja kvalitetnom poslovanju.

Kako to, onda, izgleda u praksi? Odgovor na to pitanje najlakše mogu dati upravo sami korisnici koji znaju iz prve ruke.

Jedna od njih je i Ashley Colburn, američka televizijska novinarka i producentica, jedna od najvećih ambasadorica hrvatskog turizma s one strane velike bare koja je za svoj dokumentarac „WOW! Croatia“ osvojila i prestižnu nagradu Emmy. Ashley je sudjelovala u promotivnoj kampanji Nova Rent a Cara kada je nastala snimka koja spaja ugodnu vožnju i krajolik hrvatske obale od koje zastaje dah – na taj način pokazavši zašto je Hrvatska idealna turistička ljetna destinacija (a kako ju bolje iskusiti nego iz prve ruke, bezbrižnom vožnjom uz naše more ili nepregledna zelena polja?).

Kao dugogodišnja korisnica usluge koju pruža Nova Rent a Car, o njima ima samo riječi hvale.

„S agencijom Nova Rent a Car surađivala sam protekle tri godine. Nikad do sada nisam iskusila takvu divnu uslugu, niti sam do sada surađivala s tako divnim ljudima. Stoga nije ni čudo da su vodeća agencija za najam vozila u Hrvatskoj, a ja ću ih uvijek preporučiti svima koje znam. Bilo kada, bilo gdje – tu su za svoje korisnike i pružaju im vrhunsku uslugu!“, navodi nam Ashley. Ono što je Ashley iskusila kao njihova suradnica, ali i korisnica njihovih usluga, samo je dio onoga čemu Nova Rent a Car u svom poslovanju teži.

NOVA rent a car - Bezbrižna vožnja vrijedna Oskara

THE CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT! ILI NE?

Nova Rent a Car predan je svojim korisnicima kojima želi pružiti najbolju moguću uslugu po pitanju kvalitete i vrijednosti. Pri tome ne žele ostati na tome da ispune očekivanja svojih korisnika – žele ih nadmašiti i spremni su uložiti dodatan trud da to i ostvare. Jasno nam je i zašto: jer nema onoga tko ne bi cijenio jednostavnu, učinkovitu i kvalitetnu uslugu najma automobila upravo u onim trenucima kad nam je naše vrijeme najvažnije – dok smo na odmoru, a sve što želimo jest uživati u novim krajolicima i gradovima.

Prepoznati važnost timskog rada – gdje se poštuje svaki član te cijeni njegov doprinos, ključno je za svakog poslodavca koji želi postići izvrsne rezultate.

U svojoj težnji da postanu vodeća agencija za najam vozila u Hrvatskoj ne staju samo na tome, već uvažavaju i važnost odnosa sa zaposlenicima, kao i širom zajednicom – bez kojih ostvarenje tog cilja ne bi bilo moguće. Zadovoljstvo i odanost radnicima važni su jednako kao i zadovoljstvo kupaca. Da je tome tako, u prilog govori i činjenica da je 2017. godine Nova Rent a Car osvojio nagradu za najboljeg poslodavca među rent-a-car agencijama, a ocjenjivanje se temeljilo upravo na iskustvu i percepciji samih zaposlenika.

Dakle, organizacija rada na najvišem nivou, kao i kvalitetni radni uvjeti, nešto su oko čega se ne pristaje na kompromise. Osim toga, prepoznati važnost timskog rada – gdje se poštuje svaki član te cijeni njegov doprinos, ključno je za svakog poslodavca koji želi postići izvrsne rezultate. Jednako tako važan je i odnos s partnerima, gdje je naglasak na unaprjeđenju poslovanja klijenata koji je moguć samo ako njihove ciljeve shvatimo kao naše vlastite.

TURISTIČKI OSKAR

Za kraj, integritet, otvorenost i transparentnost prema korisnicima usluga, suradnicima i partnerima su prioritet, kao temeljne vrijednosti vidljive prilikom svake interakcije. Nova Rent a Car sve to prepoznaje – a zauzvrat korisnici, partneri i šira zajednica prepoznaju njih. World Travel Awards 2017. godine dodijelio im je nagradu za vodeći rent-a-car u Hrvatskoj, nagradu u sferi svjetskog turizma poznata i kao „turistički oskar“, te od strane TV Automagazina, najgledanije emisije o automobilima u Hrvatskoj.

Sada imamo odgovor na pitanje kako izgleda vrhunsko poslovanje iz perspektive Nova Rent a Cara. Stoga predajte sve svoje rent- a-car potrebe u ruke stručnjaka, i uživajte u svim čarima hrvatskog turizma. Neka svaki vaš odmor zaista bude bezbrižan i čaroban.

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads