Narodni radio ponosno nosi Superbrands znak!

Narodni radio ponosno nosi Superbrands znak!

Narodni radio, najslušanija radijska postaja s nacionalnom pokrivenošću, kapitalizirala je Superbrands status za 2019/2020 godinu!

“Najslušaniji radio u Hrvatskoj dobio je još jednom potvrdu izvrsnosti Superbrands statusom.

Narodni su slušatelji prepoznali od samog početka emitiranja, a i nakon više od 20 godina siguran je izbor za njih oko milijun tjedno. To je još jedan dokaz snage brenda Narodnog – radija čija je prepoznatljivost odavno prešla i granice Hrvatske.”, rekao je Davor Knežević, izvršni direktor Narodnog radija.

Narodni radio ponosno nosi Superbrands znak!

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

Narodni radio je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!

Sve informacije o Superbrands projektu dostupne su na linku: http://superbrands.hr/

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads