Najučinkovitiji marketing stručnjaci svijeta

Najučinkovitiji marketing stručnjaci svijeta

Najučinkovitiji marketing stručnjaci svijeta tko su? Imago Ogilvy, Bornfight, Fortenova grupa i drugi na popisu su.

Od sexy marketinških kampanja, agencija i stručnjaka bolji su jedino one učinkoviti. Zato se svake godine okrećemo nagradi Effie, koja je još od 1968. godine prepoznata na globalnoj razini kao simbol uspjeha i učinkovitosti.

Effie indeks identificira i rangira najučinkovitije agencije, marketinške stručnjake, brendove, mreže i holding tvrtke analizom rezultata prošlogodišnjih Effie nagrada. Temeljem Effie Awards Croatia nagrada dodjeljenih 2019. godine na Danima komunikacija u Rovinju, doznajemo i najuspješnije iz Hrvatske.

Titulu najučinkovitije agencije u Hrvatskoj odnijela je agencija Imago Ogilvy, a najučinkovitije nezavisne agencije kompanija za digitalne inovacije – Bornfight. Najučinkovitijim brendom proglašena je Društvena akcija pošumljavanja, dok je Fortenova grupa najučinkovitiji oglašivač. WPP je proglašen najučinkovitijom grupacijom, a Ogilvy najučinkovitijom agencijskom mrežom.

„U vrijeme kada industrija prolazi kroz promjene i disrupciju, agencije i kompanije za tržišno komuniciranje na Effie Index ljestvici istaknule su se kontinuiranim uspjehom i nepokolebljivom predanošću marketinškoj učinkovitosti“, izjavila je Traci Alford, predsjednica i izvršna direktorica Effie Worldwide.

„Marketinška učinkovitost važnija je no ikad prije, posebice sada, u vrijeme ekonomske nesigurnosti. Effie Index izvrstan je prikaz tvrtki koje se neprestano ističu i diljem svijeta pokreću razvoj brendova te im, u ime Effie Worldwidea, na tome čestitam!“

Sve brendove, agencije, grupacije i mreže koje su se našle na popisu najučinkovitijih prema Effie Awards Croatia 2019. godine pronađite na web stranici Effie indexa.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads