Massimo ponosno nosi Superbrands znak!

Massimo ponosno nosi Superbrands znak!

Massimo Savić, cijenjeni glazbenik s 35-godišnjom uspješnom karijerom iza sebe, s 19 izdanih albuma te osvojenih desetak glazbenih nagrada Porin, kapitalizirao je Superbrands status za 2019/2020 godinu.

“Iznimno sam ponosan na ovo priznanje. Biti prepoznat kao Superbrend ima jedno dublje značenje za mene i moju ekipu. To znači da je sav trud i zajednički rad te promišljanje o našim ciljevima pronašao put do publike i do cijenjenog odbora koji bira Superbrandove.

Zahvaljujem vam na divnom priznanju i mogu samo reći da iz iskustva znam da je puno lakše doći do nekih visina, nego se na njima održati, pa je jedino što mogu obećati da ćemo i dalje ustrajati na umjetnosti, kvaliteti i istinskoj emociji i prenositi je našoj publici”, rekao je Massimo.

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa, i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

Massimo je tako među prvim privatnim osobama izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.