KRISTINA ERCEGOVIĆ: Najjači si kad si svoj

Kristina Ercegović-Najjaci-si-kad-si-svoj

Kristina Ercegović autorica je inspirativnog priručnika ‘Najjači si kad si svoj’ o ljudskoj strani biznisa, namijenjenog svim poduzetnicima i svim kreativcima.

”Transformator svijesti poduzetnika”, ”knjiga koja se kupuje SEBI za poklon“ i ”knjiga koja govori i o biznisu i o ljubavi“ samo su neki od opisa koji su dodijeljeni petoj knjizi poduzetnice i poslovne savjetnice Kristine Ercegović. Kristina Ercegović autorica je inspirativnog priručnika ‘Najjači si kad si svoj’ o ljudskoj strani biznisa, namijenjenog svim poduzetnicima i svim kreativcima.

Emocijama i primjerima o poduzetništvu

Priručnik povezuje razvoj tvrtke s osobnim razvojem poduzetnika, ističući kako za željene rezultate nije dovoljno samo raditi ono što volimo, već treba primijeniti određeno znanje, vještine i postupke.

Na brojna kreativna pitanja koja „tište” svijet poduzetnika, autorica odgovara primjerima iz svog iskustva.

S emocijama pretočenim na papir razbija mitove i floskule o poduzetništvu te nudi vodič za sve poduzetnike koji zastaju pitajući se kamo dalje u razvoju tvrtke.

Kako ne biti rob svog posla, kako biti sretan i ispunjen u vlastitom biznisu, kako doprinositi a ne dokazivati se, kako surađivati a ne natjecati se? Što treba znati o marketingu, a što o novcu? Je li posrijedi umor ili želite prodati tvrtku?

“Najjači si kad si svoj” namijenjen je poduzetnicima i menadžerima koji žele doprinositi društvu, ali i mladima, studentima ekonomije i kreativnim srednjoškolcima koji razmišljaju o svojim budućim zanimanjima.

Dobri duh poduzetništva

”Personal growth industrija je u velikom porastu, posebno u zadnje vrijeme, 48% CEO je u depresiji, a 25% poduzetnika se osjeća osamljeno. Očito smo nešto fulali na putu do sreće i slobode u poduzetništvu. Dakle da, svijet poduzetništva još uvijek možemo smatrati plodnim tlom za motivacijske knjige napretka.”, komentirala je Ercegović.

Poznata kao Spajalica i Dobri duh poduzetništva, Kristina Ercegović, autorica, bloggerica i vlasnica Business Cafea, ponosni je vlasnik brojnih priznanja i nagrada, među kojima su ona za najboljeg mladog menadžera, nominacije za Ženu godine, Najbolju poslovnu ženu te nominaciju Veuve Clicquot Business Woman Award 2018. itd.

Istaknula je: ”Knjigu sam morala napisala jer je morala izaći iz mene van. Ona nije moj proizvod za koji sam vidjela priliku, jer je pisanje ovog puta odabralo mene, a ne ja njega.”

Business Cafe

Podsjetimo se, Kristina je u posljednjih 16 godina poduzetništva izgradila 3 tvrtke i dvije prodala, pritom je, kako zna sama reći, ”izgorjela” 2 puta. U okviru svoje tvrtke Zaokret pokrenula je popularan Business Cafe putem kojeg umrežava i educira male poduzetnike. Danas posluje u šest zemalja regije, uključujući odnedavno i Austriju. Danas je autorica brojnih članaka i knjiga o poduzetništvu.

Tags:

  • Show Comments (1)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads