Istražujemo: što Generacija Z očekuje od tržišta rada?

Generacija Z istraživanje

Vrijeme Generacije Z tek dolazi. Istraživanja procjenjuju da Gen Z već sada čini preko 30% svjetske radne sile. S njima dolaze i neke nove tehnologije, nove vrijednosti, nova očekivanja od poslodavaca. Tržište rada koje se neće mijenjati u skladu s njima, teško će preživjeti – već sada svjedočimo odljevu mladih u potrazi za poslom koji će biti u skladu s njihovim vrijednostima.

Foto: Freepik

Mladi će oblikovati tržište rada budućnosti. No, kakve promjene možemo očekivati? Zapitali smo se i odlučili potražiti odgovore od jedinih koji nam ih mogu dati – od njih samih. Za iduće izdanje magazina BRENDfulness kojeg smo posvetili upravo mladima, pripremili smo istraživanje i analizu vrijednosti i očekivanja Generacije Z u Hrvatskoj od poslovnog okruženja, budućih poslodavaca i kolega.

Želimo doznati što ih motivira i kakvu će energiju unijeti u radne kolektive. Stoga, ako ste stariji od 18, a mlađi od 25 godina, ispunite upitnik i budite glas koji nagoviješta promjenu. Upitnik je moguće ispuniti zaključno s 1. rujna 2020. godine. Ovdje možete pristupiti upitniku.

Rezultate ćemo prikazati u tiskanom izdanju magazina BRENDfulness koji izlazi 24.9.2020. i potom objaviti na našoj web stranici.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads