Dhar media svrstana među Top 16 tvrtki za brendiranje u Hrvatskoj

Dhar media tim

Online magazin PR.Expert kojim upravlja londonska medijska tvrtka Fupping LTD, odabrao je 16 najboljih tvrtki i start-upova u Hrvatskoj koje se bave brendiranjem. Među njima se našla marketinška i PR agencija Dhar media. Ova zagrebačka agencija vlasnica je prvog stručnog magazina o brendiranju Brend kultura iz kojeg je nastao BRENDfulness, online magazin o organizacijskoj kulturi i vođenju

PR.Expert izabrao je tvrtke s različitim pristupom inovacijama u industriji marketinga i brendiranja, no sve one su iznimne kompanije koje vrijedi slijediti. Pokušali su odabrati tvrtke svih veličina, od najnovijih startupa do etabliranih dugogodišnjih agencija.

Kategorije prema kojima su odabirali tvrtke:
  • Inovacija
   Inovativne ideje
   Inovativni put do tržišta
   Inovativni proizvod
  • Rast
   Izuzetan rast
   Izuzetna strategija rasta
  • Upravljanje
   Društveni utjecaj

Dhar media je svih svojih 12 godina poslovanja posvećena promicanju organizacijske kulture jer i sama posluje prema Brendfulness metodi (dharmičkom menadžmentu). Brendfulness metoda primjenjiva je na sve organizacije, a temelji se na svjesnosti življenja u trenutku te pritom slušanja druge strane, što rješava mnoge izazove koje nameće posao.

Kako bi još jače i glasnije pričali i educirali o organizacijskoj kulturi koja prije svega počinje u njima samima – u njihovim zaposlenicima i kolektivu, Dhar media osnovala je prvo Poslovno učilište za organizacijsku kulturu i vođenje u Hrvatskoj.

Tags:

 • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads